10.000 hip-hopera okupirat će Pag od 15. do 17. srpnja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.06.2015.

2

Fresh Island Festival

Fresh Island Festival

Fresh Island je u jakoj festivalskoj konkurenciji osvojio titulu najboljeg europskog hip hop i urbanog festivala prema Festicketu

Jedan od najznačajnijih europskih Hip-Hop i Urban festivala, Fresh Island, stavio je u prodaju i posljednji kontigent karata, čime podsjećamo fanove da svoju kartu nabave čim prije jer će iste uskoro biti rasprodane. Fresh Island postao je glazbeno ljetno događanje koje nijedan ljubitelj Hip-Hopa ne smije propustiti, a ove će ga godine posjetiti fanovi iz cijelog svijeta, kako bi uživali u nastupima Actiona Bronsona, Pushe T, Skepte, Joeya Bada$$a, Dannyja Browna, Migosa, Just Blazea, Evidencea Tropkillaza i brojnih drugih izvođača koji će preplaviti pozornice plaže Zrće.

Fresh Island je u jakoj festivalskoj konkurenciji osvojio titulu najboljeg europskog hip hop i urbanog festivala prema Festicketu.

Festival će ove godine posjetiti i rekordan broj medija. Organizatori očekuju 200 medijskih kuća iz čitavog svijeta što je odlična promocija hrvatskog turizma i destinacije otoka Paga. Posjetitelji koji posjećuju Festival dolaze iz preko 30 zemalja pa čak i iz najudaljenijih zemalja svijeta i to iz Japana, Kanade, Australije i USA kako bi uživali na jedinom europskom hip hop festivalu na plaži.

Festivalske karte se još uvijek mogu nabaviti po cijeni od 65 eura putem službene web stranice: 2015.fresh-island.org. VIP karte po posebnoj cijeni su rasprodane, ali određeni broj VIP karata se još može kupiti po cijeni od 210 eura.


VIŠE O TEMAMAFresh Island Festivalglazbeni festivali




Povezano