100 dana dijeli nas od Ultre – evo što vas sve čeka u Splitu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.04.2024.

0

Foto: Sil Vanderbruggen, Ultra

Foto: Sil Vanderbruggen, Ultra

Ostalo je još samo 100 dana do početka velikog glazbenog slavlja – festival ULTRA Europe proslavit će desetu godišnjicu u dalmatinskom biseru Splitu, od 12. do 14. srpnja 2024. godine

Nakon što je, u velikom stilu, Ultra Music Festival u Miamiju spektakularno otvorio sezonu svjetskih ljetnih festivala, sada službeno započinje i odbrojavanje do najvećeg plesnog spektakla u ovom dijelu Europe.

Ostalo je još samo 100 dana do početka velikog glazbenog slavlja – festival ULTRA Europe proslavit će desetu godišnjicu u dalmatinskom biseru Splitu, od 12. do 14. srpnja 2024. godine, a potom nastavlja svoju destinacijsku glazbenu odiseju po otocima Braču, Hvaru i Visu. Kako je riječ o posebnom jubilarnom slavlju, organizatori su sve Ultranaute iz regije pripremili su posebne pogodnosti.

Festival ULTRA Europe nedavno je objavio prva imena izvođača koji stižu na najveće splitske pozornice - Armin van Buuren, Adam Beyer, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet nastupit će na glavnoj i RESISTANCE pozornici, pred rekordnim brojem obožavatelja. Dok sunce zalazi na horizontu, deseci tisuća Ultranauta iz više od 140 zemalja svijeta još će jednom dijeliti osmijehe i energiju, prepuštajući se opojnim setovima najvećih velikana elektroničke glazbe. Ovoj sedmorici veličanstvenih, uskoro će se pridružiti još puno vrhunskih izvođača koja na jednom mjestu može okupiti samo ULTRA Europe, a njihova će imena biti otkrivena u narednim danima.

Ulaznice su već sada otputovale u više od 95 zemalja svijeta, a među njima su trenutno na vodećim mjestima Španjolska, Hrvatska, Velika Britanija, Australija, Francuska, Poljska, SAD, Njemačka, Italija i Norveška. Hrvatska je na visokom drugom mjestu zemalja po prodaji ulaznica pa će deseto izdanje biti zabilježeno i kao izdanje s najvećim brojem domaćih Ultranauta u povijesti festivala. Kao zahvalu za njihovu višegodišnju podršku, organizatori su i ove godine pripremili posebne cijene ulaznica ali i dodatnu rođendansku aktivaciju. U tijeku je posebna akcija kojom na četiri kupljene ulaznice peta stiže kao poklon! Više se informacija može pronaći na internetskoj stranici sustava Entrio, a ulaznice se mogu osigurati i na svim prodajnim mjestima TISAK MEDIA. Cijena trodnevnih festivalskih ulaznica za hrvatske građane u FAZI 2 iznosi 115€ dok je za trodnevnu VIP ulaznicu potrebno izdvojiti 289€.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivaliUltra EuropeArmin van BuurenAdam BeyerBoris BrejchaEric PrydzHardwellMartin Garrix
Povezano