Odabrali smo 10 najboljih ulja sa zlatnim šljokicama

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 02.08.2022.

0

Zlatna ulja za kožu

Zlatna ulja za kožu

sUlja sa zlatnim šljokicama njeguju kožu i daju joj zavodljivo preplanuli izgled koji je savršen za ljeto, a mi smo pronašli pet najboljih.

Ljeti je našoj koži potrebna posebna njega kako ju sunce, visoke temperature i sol ne bi oštetili te kako bi stala zdrava, sjajna, nježna te meka na dodir. Zato biramo ekstra hidratantne beauty proizvode, a među njima se posebno ističu ulja za tijelo. Njihove formule sadrže brojne hranjive sastojke koji njeguju kožu, ali joj i daju blistav i glmurozan izgled.

Ovog puta, posebno su nam za oko zapela ulja sa zlatnim česticama čiji svjetlucavi efekt daje koži blistav, ali i preplanuo izgled. Osim što će vaša koža izgledati odlično, i mirisat će božanstveno. U nastavku smo izdvojili pet najboljih koja vas sigurno neće razočarati i čiji će vas efekt ostaviti bez daha. Ako još niste, krajnje je vrijeme da jedno dodate svojoj beauty kolekciji.

1. La PIEL - Beach Babe


Foto: La PIEL

Foto: La PIEL


2. Nuxe - Multi-Purpose Dry Oil Face, Body, Hair


Foto: Nuxe

Foto: Nuxe


3. Anastasia Beverly Hills - Shimmer Body Oil


Foto: Anastasia Beverly Hills

Foto: Anastasia Beverly Hills


4. Revolution - Radiance Face & Body Shimmer Oil


Foto: Revolution

Foto: Revolution


5. Moroccanoil - Shimmering Body Oil


Foto: Moroccanoil

Foto: MoroccanoilVIŠE O TEMAMALa pielNuxeAnastasia Beverly HillsRevolutionMoroccanoiluljaulja za tijelozlatna uljaulja sa šljokicama
Povezano