10 savršenih ljetnih haljina s potpisom Lindexa

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 18.06.2015.

1607

Spremni za vruće dane i tople noći? Odabrali smo 10 najljepših haljina iz Lindexove kolekcije za ljeto 2015.

Već smo u nekoliko nastavakapredstavili dobar dio bogate Lindexove kolekcije za ljeto 2015. Vidjeli smo kupaće kostime, savršene ljetne kombinacije i osvježavajući koktel od 15 must-have ljetnih komada. Nakon minijaturnih krpica, badića i modnih dodataka, pozornicu ustupamo laganim i prozračnim haljinama ljetnim haljinama; samo za vas, odabrali smo 10 potencijalnih bestselera.
Lindexova kolekcija haljina za vruće ljetne mjesece u znaku je udodnih materijala te nenapadnih i oku ugodnih boja. Najveći hitovi su prekrasna bijela maksi haljina od čipke, jednostavno savršena za ljetne tulume, lepršava, razigrana drapirana svijetloplava haljina te serija velikih i malih košulja-haljina u svijetlim tonovima, od prljavobijele do svijetloplave. Kolekciju zaokružuju jednostavna, minimalistička prugasta haljina bez rukava te rasplesana, prozračna šarena haljina koja će se sjajno uklopiti u mediteranski kolorit.
10 Lindexovih ljetnih hitiova škicnite u galeriji fotografija, a nakon toga slobodno skoknite do trgovine ovog high-street branda u šoping centru Point na zagrebačkim Vrbanima.

> Još haljina za ljeto 2015.

VIŠE O TEMAMAhaljineLindexmaksi haljineduge haljinečipkaste haljinekošulja haljinehaljine bez rukavaparty haljine
Povezano