10 savršenih ljetnih haljina do 200 kuna!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 29.05.2018.

51

Stradivarius nam i ovog ljeta donosi seriju neodoljivih haljinica po jako ugodnim cijenama. U vaše ime izdvojili smo 10 (po)najboljih!

Djevojke u ljetnim haljinama najljepša su modna priča, simbol najljepšeg dijela godine i znak da je došlo vrijeme za opće opuštanje i prepuštanje hedonizmu. Pa kad je već tako, odlučili smo prijelaz iz svibnja u lipanj iskoristiti za pregled najljepših haljinica iz onog najugodnijeg cjenovnog razreda, do 200 kuna. Top-modele koji neće uništiti vaš račun pronašli smo na policama Stradivariusa.

Pred vama je jedna tipična kolekcija ljetnih haljina usklađena s najvećim trendovima aktualne sezone. Od jednostavnih, jednobojnih kratkih dnevnih haljina koje je moguće kombinirati baš sa svim drugim komadima iz ormara, do onih ležernih, prozačnih ljetnih dugih modela s popularnim prugicama i razigranim, mahom cvjetnim uzorcima.

Tu je i nekoliko efektnih haljina u stilu košulje, a prava poslastica svakako su zavodljive haljine otvorenih ramena, inače jedan od najpopularnijih ovoljetnih komada.

10 Stradivariusovih bestselera koji cijenom ne prelaze psihološku granicu od 200 kuna pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAhaljineStradivariuskratke haljinemidi haljineduge haljinemaksi haljinehaljine otvorenih ramenaprugaste haljinehaljine za izlaske
Povezano