10 savršenih H&M-ovih haljina s uzorkom za proljeće 2022.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.02.2022.

0

Foto: H&M

Foto: H&M

Od paisley i monogram printa do točkica i šarenog cvijeća - u H&M-u vas čekaju haljine s trendovskim uzorcima koji će vladati u prijelaznom periodu i proljetnom dijelu godine

Proljetne vibracije već sad se daju osjetiti svuda oko nas, i u izlozima najpoznatijih brandova, i na zagrebačkoj špici. Stiže nam sezona živih boja i razigranih uzoraka, a svaka prava fashionistica garderobu će na vrijeme osvježiti bar jednom haljinom koja slijedi trendove proljeća.
H&M

H&M

I u H&M-u već sad sve vrvi proljetnim hitovima, a mi smo provjerili kako stvari stoje u odjeljku s haljinama. Očekivano, tamo je krenula vladavina boja i uzoraka, a mi smo izdvojili 10 izvrsnih haljina s najtraženijim uzorcima nove sezone.
Foto: H&M

Foto: H&M

U prvom su planu cvjetni motivi, s njima ne možete pogriješiti, i H&M je na tu temu pripremio impresivnu zbirku nosivih, iznimno ženstvenih haljina.

H&M

H&M

Nosit će se i vječne točkice koje u naše modne sheme donose dašak bezvremenske dnevne romantike.

Foto: H&M

Foto: H&M

Monogram i paisley print, baš kao i životinjski uzorak, također će biti u modi, što god od navedenog odabrali - teško da ćete pogriješiti.

Foto: H&M

Foto: H&M

Vrijeme je, dakle, za optimistične boje, rasplesane uzorke i ugodne proljetne materijale. Uživajte u našem odabiru, pred vama je 10 potencijalnih hitova ih H&M-ove zbirke haljina za prijelazni period i nadolazeće proljeće!

VIŠE O TEMAMAhaljineH&Mmidi haljinehaljine s uzorkomhaljine s printompaisley printcvjetne haljine
Povezano