10 prugastih proljetnih haljina koje želimo... odmah!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 29.03.2018.

35

Prugice i pruge opet napadaju, apsolutni su proljetni imperativ na skoro svim komadima, a najpoželjnije su na - haljinama!

Zakoračili smo u sezonu boja i uzoraka. IN je karirano, nose se i točkice i cvijeće, a na samom vrhu najvećih trendova sezone smjestile su se i romantične prugice! Riječ je o svojevrsnom klasiku (svake) prtoljetno-ljetne sezone koji će narednih mjeseci proživljavati svoje zlatne trenutke. I uske i široke, u svim mogućim bojama, pruge krase skoro sve što nam u ormaru treba u proljetnim mjesecima, a najbolje prolaze na - haljinama.

Do istog su zaključka došli i dizajneri high-street brenda Mango, koji su u okviru kolekcije za proljeće i ljeto 2018. veliki prostor rezervirali upravo za prugaste haljine u svim (prvenstveno onim svjetlijim) nijasama plave i žute, uz jedan strastven izlet u režiji crvene.

Prugice su uljepšale i nonšalantne dnevne haljine u košulja stilu, ali i ženstvene modele namijenjene partijanju te prozračne, duge haljine čija će popularnost rasti kako nam se oni malo topliji, ljetni dani budu primicali.

10 najboljih prugastih haljina iz Mangove proljetne kolekcije škicnite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAhaljineprugiceMangoprugaste haljinemidi haljinemaksi haljineduge haljinehaljine za izlaskeplisirane haljine
Povezano