10 proljetnih torbi kojima nećete moći odoljeti!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.03.2017.

154

Za posebne zabave i svečane večere, Liu Jo vam pruža priliku da zablistate – odaberite male večernje torbice ukrašene šljokičastim detaljima, printom ili koloritnim blokom

Liu Jo: Torbe za proljeće/ljeto 2017.

Liu Jo: Torbe za proljeće/ljeto 2017.

Ponekad se velike inspiracije vraćaju i ponovno postanu hit. Nova Liu Jo Accessories SS17 kolekcija inspirirana je dvjema izuzetno popularnim TV serijama: ‘Charlijevi anđeli’ i ‘Prijatelji’. Dvije generacije žena, majki i kćeri govore o dva raspoloženja i dvije generacije. Sedamdesetih, Kate Jackson, Farah Fawcett i Jaclyn Smith bile su ikone ljepote, ali i uzori; u devedesetima, Jennifer Aniston u ‘Prijateljima’ postala je osoba koju su tisuće djevojaka htjele kopirati posebno kada je frizura bila u pitanju.

Duh ova dva razdoblja kanaliziran je kroz oblike i raspon boja Liu Jo Accessories asortimana torbi. Sedamdesete su vidljive u neutralnim nijansama te smeđim kožnim elementima odličnima za nadolazeću toplu sezonu. Ručne torbe su strukturirane, ali opet zadržavaju jednu meku notu. Najmodernije dolaze u strogo geometrijskom obliku – obliku trapeza ili A kroja. Kolekcija dolazi u različitim materijalima i bojama.

Za posebne zabave i svečane večere, Liu Jo vam pruža priliku da zablistate – odaberite male večernje torbice ukrašene šljokičastim detaljima, printom ili koloritnim blokom. Nismo zaboravili ni na detalje – ove ljetne sezone privjesci su inspirirani smajlićima – za najlakše izražavanje emocija ikada!

Proljetne top-modele škicnite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAtorbeLiu Jotorbicekožne torbeclutch torbicevečernje torbice
Povezano