10 komada koje muškarci obožavaju vidjeti na ženama

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 11.10.2016.

308

1. Mala crna haljina

🙅🏻 #DulceidaBook

A photo posted by Aida Domenech (@dulceida) on


Muškarci jednostavno vole neke odjevne predmete koji se vrlo vjerojatno nalaze i u vašim ormarima. Idemo vidjeti koji su to komadi u TOP 10!


Savršena mala crna haljina neophodan je komad u ormaru svake djevojke. Nosiva je i u uredu i u posebnim situacijama, a pomoći će vam da se osjećate kao da obarate s nogu.

2. Visoke peteGuess Who? The HARMONY DENIM, a #GiuseppeZanotti exclusive for @theblondesalad available at The Blonde Salad Shop #liveTBS #shoptheblondesalad

A photo posted by Giuseppe Zanotti Design (@giuseppezanottidesign) on


Obuća na visokim petama još je jedan važan element stila koji se jako sviđa muškarcima. Uz njih se noge čine duže, a držanje se popravlja - nije ni čudno da su svima toliko omiljene.

3. Odjevni predmet(i) crvene boje"When in doubt, wear red!" #zagreb #cromoda #streetstyle #fashion #croatia

A photo posted by CroModa (@cromoda) on


Neke stvari naglašavanju ženstvenost, a crvena je boja jedna od njih. Kao prvo, ta vas boja čini veselom, a kao drugo, svraća pažnju na vas. Znanstvenici govore da se žene koje nose crveno više sviđaju muškarcima.

4. Otvorena ramena
Nema ničeg privlačnijeg nego kada vam se vide ramena. Topovi i haljine bez bretelica izrazito su privlačni, čak i intrigantni.

5. Haljina koja prati liniju tijela


#photooftheday #liujo #fashion #style #elegant #blackdress #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on


Granicu između vulgarnosti i seksepilnosti nije teško odrediti - jednostavno nemojte sve pokazati odmah. Neprozirna haljina koja prati liniju vašeg tijela privući će mnogo pogleda ne manje od dubokog izreza ili kratke suknje. No, ovaj će put svi pogledati pripadati vama, a ne vašem tijelu.

6. Kožna jakna#zagreb #streetstyle 📷

A photo posted by CroModa (@cromoda) on

Ovaj odjevni predmet nikad neće izaći iz mode. Vašim modnim kombinacijama daje malo agresivniji izgled.

7. Detalji s čipkom

Teško je naći nježniji i romantičniji detalj od čipke. Odjeća s čipkastim umecima dat će vašoj kombinaciji neku razigran 'štih', koketnost ili sekspilnost. Sve ovisi samo o vašim namjerama.

8. Otvorena leđa


Yes, it's me. #dress #gucci #bag #vivennewestwood #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on


To je moderno, seksipilno, jednostavno lijepo. S komadima koji će pokazati vaša leđa lijepo ćete istaknuti linije svog tijela, bez vulgarnosti.

9. Traperice i bijeli topPonekad su najjednostavnije kombinacije one najbolje. Uvijek ćete dobro izgledati u klasičnim trapericama i bijelom topu, majici ili košulji. Dodajte pete i dobit ćete elegantnu kombinaciju, a uz tenisice ćete biti spremni za raznorazne dogodovštine.

10. Sportska odjeća


#happyhumpday @squatspo

Fotografiju objavljuje Jen Selter (@jenselter)


Brojne žene ne vole sportsku odjeću, a muškarci je, s druge strane, smatraju jako privlačnom. Nabavite neki lijepi sportski komplet!

Upamtite, najvažnije je da se osjećate samouvjereno!

Najvažniji je savjet sljedeći: ljudi primjećuju kako se osjećate, i ako se osjećate samopouzdano i privlačno, uopće nije važno što nosite. Svi će pogledi svejedno biti na vama!


VIŠE O TEMAMAmodni savjetihaljine otvorenih ramenahaljine otvorenih leđavisoke petešto muškarci volečipkakožne jakne
Povezano