10 hit modela dječjih tenisica s likovima iz crtića

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 23.08.2022.

0

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

U Planet obući potražite nove modele dječjih šlapica i tenisica s omiljenim likovima iz crtića koje vaše dijete obožava. Donosimo 10 TOP modela.

U ponudi se nalaze preslatki modeli s likovima Minnie i Mickey Mousea, Frozen, Batman, LOL surprise, Super Mario, Paw patrol i Spiderman.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Upravo ti likovi čine najtraženije elemente na dječjoj obući kojima rijetko koji mališan može odoljeti, posebno ako su u kombinaciji sa svjetlećim efektima na potplatama. U Planet obući potražite sve navedene modele i razveselite svoje dijete odabirom tenisica s omiljenim cartoon likom.

Tenisice za djevojčice - Frozen, Minnie i LOL najpopularnije

Planet obuća

Planet obuća

Odaberite modele s likovima najpoznatijih Disney sestara, Else i Anne iz crtića Frozen koje već godinama ne gube na popularnosti. Nadalje, tu je i jedan od izvornih Disney likova koji jednako oduševljava svaku novu generaciju: dražesna Minnie Mouse. Njezin lik postao je dijelom pop kulture jednako omiljen u dječjoj kao i u modi za odrasle. Za sve djevojčice koje vole slatke psiće u ponudi pronađite tenisice s likovima Paw patrol koje su odlične za školu i za slobodno vrijeme.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

U zadnje vrijeme LOL surprise lutkice stječu veliku popularnost i svi žele imati obuću i odjeću s njihovim apliciranim likovima, a Planet obuća ima LOL tenisice i šlapice.

Dječje papuče za vrtić i kuću s cartoon likovima

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

U kolekciji uz tenisice s likovima iz crtića možete pronaći i šlapice s omiljenim cartoon likovima popu Frozen, Paw patrol, Minnie, Batman ili Superman. One su odličan odabir za vrtić, ali i za kućnu papuču. Odlikuje ih izuzetna mekoća, rastezljiva traka na ristu, te neklizajuće gumene potplate. Posebno je praktična čičak traka koja stabilizira nogu, a istovremeno omogućuje fleksibilno kretanje.

Tenisice za dječake - superjunaci najtraženiji

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

U Planet obući potražite odlične modele tensica za dječake s likovima Spidermana, Batmana, Super Maria, Cars i Mickeya Mousea. Opremljene udobnim tabanicama, atraktivnim gornjištem, od kože, platna ili eko kože, na vezanje ili sa čičak trakicama, često i sa svjetlosnim efektima u potplatama, te će tenisice postati najomiljenija obuća vašeg mališana jednako spremna za školu, kao i za rekreaciju i slobodno vrijeme.

Sve modele potražite u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća.


VIŠE O TEMAMAdječja obućadječje tenisicePlanet obućaplatnene tenisicetenisice za djevojčicetenisice za dječake
Povezano