10 crvenih high-street haljina za strastveno ljeto

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 28.05.2013.

178

Donosimo vam pregled ljetnih haljina u boji ljubavi, strasti i revolucije iz ponude najpopularnijih high-street brandova s juga (Zara, Mango, Bershka) i sjevera (H&M, Asos, Lindex, Topshop) Europe

Ljeto je tradicionalno rezervirano za bijelo, egzotične i tropske printeve, cvijeće i prugice, ove sezone uz jako podršku svjetlijih nijansi zelene, narančaste i ružičaste. No, čar mode i jeste u rušenju zacrtanih skica, planova i diktata te povremenom izletu u neočekivano. Crvenu haljinu - baš kao i neprikosnovenu crnu - prati status klasika, stoga je mnogim djevojkama uvijek 'pri ruci', bez obzira na aktualne trendove.

Crveno sugeriraju i oni najpopularniji europski high-street brandovi, i s juga (Zara, Mango, Bershka) i sa sjevera (Lindex, H&M, Asos, Topshop) Starog kontinenta. Crvena košulja-haljina bit će pravi modni preokret u vašoj poslovnoj (ili studentskoj) svakodnevici. U prozračnoj i ležernoj, netendencioznoj crvenoj haljinici ugodno ćete se osjećati doslovce od 0 do 24, ali boja strasti najbolje od sebe ipak daje u onim romantičnijim, svečanijim, napetijim trenucima. I za jednu i za drugu situaciju modne kuće su pripremile cijeli niz prijedloga, na vama je samo da odaberete što najbolje odgovara vašoj osobnosti.

Uz malo taktike, crveno ne mora biti razlog za financijski odlazak u crveno! Zato smo odabrali 10 haljine koje spadaju u umjerenu i većini prihvatljivu cjenovnu kategoriju do 400 kuna. Nastavak u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAhaljineZarahaljine dugih rukavadrapirane haljinekošulja-haljinaAsosparty haljineMangoTopshopkratke haljinebodycon haljineLindexBershkacrvena boja
Povezano