TOP 10 torbica za jesen/zimu 2017/2018.

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 16.10.2017.

56

Kako bismo vam pomogli pri odabiru, napravili smo izbor iz CCC ponude torbica te donosimo nekoliko stajlinga u kojima je torbica glavni adut

Torbe i torbice odavno su prestale biti sredstvo za prenošenje stvari i pretvorile se u nositelja stila – dobra torba može zapečatiti look, a loš odabir dodatka može naštetiti cjelokupnom dojmu koji želite ostaviti. Zato ćemo ovdje malo pozornosti posvetiti najvažnijem od svih modnih dodataka – kraljicama torbama i torbicama!

CCC za jesen/zimu 2017/2018.

CCC za jesen/zimu 2017/2018.

Staro pravilo da torbica mora odgovarati uz cipele i remen je upravo ono kako i sam naziv kaže – staro. Danas pravila više ne vrijede. Sada vi kujete svoje stilove koji ne slijede uštogljene forme, ali ipak – slijede trendove koji diktiraju koji materijali, uzorci i boje su moderni ove szone. Na vašu sreću, ove jeseni i zime je više – bolje!

Foto: CCC

Foto: CCC

Krzneni dodaci, različiti materijali i teksture, spajanje nespojivog – sve je dopušteno uz jedan uvjet: da konačan rezultat izgleda privlačno i oku ugodno! Kako bismo vam pomogli pri odabiru, napravili smo izbor iz CCC ponude torbica te donosimo nekoliko stajlinga u kojima je torbica glavni adut – ono nešto što čini kombinaciju ljepšom i posebnijom.

Top-modele iz CCC jesenko-zimske ponude pogledajte u galeriji fotografija.

> Više informacija na CCC.eu


VIŠE O TEMAMAtorbeCCCtorbice




Povezano