Press centar


Portal www.cromoda.com online je od 5. listopada 2007. godine. Osvježavanje sadržaja vrši se na svakodnevnoj bazi visokokvalitetnim i originalnim autorskim člancima, intervjuima, osvrtima na revije i galerijama fotografija. Dnevno u prosjeku objavljujemo između 10 i 15 vijesti.

Najbolji hrvatski modni portal
! Već godinama vodeći modni portal u Hrvatskoj i regiji. Dva puta jedna od 10 najboljih entertainment stranica po izboru časopisa Vidi (Vidi Web Top 100 2007 i 2009), portal sa stavom i visokokvalitetnim, svakodnevno osvježavanim sadržajem koji su bar jednom preuzimali - ili se na njega pozivali - gotovo svi relevantni hrvatski mediji. Jedan od rijetkih hrvatskih portala čije su vijesti uvrštene u ponudu servisa Google News.

Inovativne rubrike! Nova verzija portala, lansirana u listopadu 2011. godine, osim klasičnih news rubrika donosi i inovativne servise kao što su Blogomanija (platforma koja na jednom mjestu objedinjuje najbolje hrvatske modne blogere) i Fashionpedia (prva modna enciklopedija na našem jeziku).

Sve upite vezane uz rad portala šaljite na info@cromoda.com. Odgovorit ćemo u roku od 48 sati.


Logotip - tisakLogotip - WEB


Vizual - TEMA


Vijesti

> [19.11.2012.] Lansirana mobilna verzija CroMode

> [17.12.2011.] CroModa najposjećeniji modni portal u Hrvatskoj!

> [5.10.2011.] Predstavljamo vodeće hrvatske modne blogerice i redizajniranu CroModu

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se