OglašavanjeNajbolji, najveći i najšarmantniji hrvatski modni portal!


Već godinama vodeći modni portal u Hrvatskoj i regiji. Dva puta jedna od 10 najboljih entertainment stranica po izboru časopisa Vidi (Vidi Web Top 100 2007 i 2009), portal sa stavom i visokokvalitetnim, svakodnevno osvježavanim sadržajem koji su bar jednom preuzimali - ili se na njega pozivali - gotovo svi relevantni hrvatski mediji. Jedan od rijetkih hrvatskih portala čije su vijesti uvrštene u ponudu servisa Google News.


827.000 posjeta, 454.000 jedinstvenih posjetitelja (Google Analytics, travanj 2015.)


>> DOWNLOAD Cjenik oglašavanja // Media Kit [PDF, 1,5 MB]


Inovativne rubrike!
Nova verzija portala, lansirana u listopadu 2011. godine, osim klasičnih news rubrika donosi i inovativne servise kao što su Blogomanija (platforma koja na jednom mjestu objedinjuje najbolje hrvatske modne blogere) i Fashionpedia (prva modna enciklopedija na našem jeziku).

Respektabilna lista klijenata!
Na našim se stranicama oglašavaju brojni hrvatski i svjetski brandovi koji shvaćaju snagu interneta. Na listi klijenata koji su svoje bannere vrtili na CroModi nalaze se i H&M, Toyota, Dell, Nivea, Maybelline, L'Oreal, Garnier, Durex, Coca-Cola, Milka, Peugeot, Vip, Tele2, Raiffeisen Bank, LG, Nokia, MSC Krstarenja...

DoubleClick - vrhunski alat za posluživanje oglasa

CroModa koristi Google DoubleClick for Publishers, vrhunski alat za posluživanje oglasa koji nudi brzu i fleksibilnu izradu izvješća te vam omogućuje da mjerite izvedbu kampanje i otkrijete nove mogućnosti. Možete ciljati oglase prema geografskom položaju korisnika, brzini njegovog internetskog pristupa, pregledniku, jeziku preglednika i operacijskom sustavu.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit na marketing@cromoda.com. Odgovaramo u roku od 24 sata.

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se