Što povezuje Kim Kardashian, Elizabeth Taylor i Kleopatru?

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 13.08.2015.

34

Kim Kardashian kao Kleopatra

Kim Kardashian kao Kleopatra

Za online magazin Violet Grey, Kim Kardashian se našla u ulozi Kleopatre koju je 1960-ih nezaboravno odigrala legendarna Elizabeth Taylor

Neumorna Kim Kardashian svako malo nudi nešto novo iz svoje kreativne kuhinje. Nekada samo jako seksi i provokativno, a katkad i s malom pozadinskom umjetničkom vrijednošću. Ovaj put sveprisutna superstarleta našla se u ulozi jednog od svojih idola, nezaboravne Elizabeth Taylor.
Foto: Ben Hasset

Foto: Ben Hasset

U editorijalu snimljenom za online magazin Violet Grey, Kim je sjajno odradila ulogu Kleopatre, točnije njene role koju je u povijesnoj drami iz 1963. izvrsno odigrala već spomenuta Elizabeth Taylor. U fokusu je metalik make-up koji je za ovu prigodu osmislila slavna britanska vizažistica Pat McGrath.

"Volim Elizabeth. Pat i ja smo imale razgovor o tome kolika je zapravo ona ikona, ali i o tome kolika je ikona Kleopatra. Imam beskrajno povjerenje u Pat, što god ona uradila, a ovaj put sam bila uzbuđena kao nikad", izjavila je Kim Kardashian.

Za fotografiju se pobrinuo Ben Hasset.

VIŠE O TEMAMAElizabeth TaylorPat McGrathBen HassetKleopatraViolet GreyKim Kardashian
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se