Posljednja izmjena: prije 2 sata

Lisa Hannigan i Saint Sister 30. ožujka u Zagrebu

Moda

Pazite što nosite: 5 najvećih i najčešćih modnih pogrešaka

YouTube zvijezda Evelina, čiji kanal ima više od milijun pretplatnika, otkrila nam je koje to modne pogreške najčešće dovode do gubitka samouvjerenosti

Autor: N.J.ZagrebObjavljeno 20.01.2017.0

Screenshot: YouTube

Screenshot: YouTube

Što nositi, što ne nositi, kako to nositi, kako ne nositi... Na vječna modna pitanja uvijek stižu neki novi odgovori, a formule za odiejvanje sa ukusom i stilom katkad su jednostavnije nego što mislite. Ovaj video tutorial baca novo svjetlo na 5 velikih modnih pogrešaka koje žene često čine, a koje po pravilu uništavaju samopouzdanje. A kada jednom srozate razinu samopuzdanja, shvati ćete koliko ga je teško (po)vratiti.


YouTube zvijezda Evelina, čiji kanal ima više od milijun pretplatnika, otkrila nam je koje to modne pogreške dovede do gubitka samouvjerenosti. Jedna od učestalih jeste slijepo robovanje modnim preporukama i trendovima te kupovina odjeće i modnih dodataka koji jednostavno nisu u vašem stilu.

Drugi savjet je da nikada ne nosite odjeću i modne dodatne koji ne odgovaraju vašem tipu tijela i u kojima se ne osjećate ugodno. Koliko god nešto izgledalo atraktivno i poželjno, ipak je najvažnije osjećati se ugodno i udobno u svakom trenutku. A ako se ne osjećate dobro, to će mnogi primijetiti. I to će u konačnici dovesti do pada vašeg samopouzdanja.

Svih pet savjeta ilustriranih primjerima pogledajte u nastavku:


Više o temama: modni savjeti, modne pogreške

Ocijeni članakPovezani sadržaj

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK