Ljepota Vijesti i savjeti

Ova vas pogreška dijeli od bujne, lijepe i raskošne kose!

Koristite najbolje proizvode za njegu kose, redovito je šišate i jačate na različite načine, no ona svejedno izgleda umorno, beživotno i lomi se?

Autor: A.Š.ZagrebObjavljeno 19.11.2016.0

Ilustracija | Foto: L'Oreal

Ilustracija | Foto: L'Oreal

Koristite najbolje proizvode za njegu kose, redovito je šišate i jačate na različite načine, no ona svejedno izgleda umorno, beživotno i lomi se? Moguće je da često radite jednu pogrešku koja kvari kvalitetu vaše kose.


U razgovoru s profesionalnim frizerom shvatili smo zašto ponekad čak i najskuplje maske za kosu ne daju dobar rezultat. Čini se kako većina djevojaka poslije pranja kose mota kosu u ručnik i tako provodi neko vrijeme u stanu ili kući baveći se svojim poslom. Nekada je riječ o pola sata, nekada o satu ili više - ponekad jednostavno zaboravimo na ručnik.

Gdje je u tome problem? U tome što čak i meka tkanina, a da ne govorimo o težim pamučnim ručnicima, "isisava" iz vlasi svu vlagu, od čega se kosa suši, lomi i gubi svoj prirodan, zdrav sjaj. Rješenje je jednostavno - nemojte motati svoju kosu u ručnik, jednostavno je prosušite njime (ili čak salvetama).

Moguće je da će tako proces sušenja trajati dulje, no kosa će vam zaista biti hidratiziranija, a time i zdravija. Provjereno!

Više o temama: njega kose, lomljiva kosa

Ocijeni članakPovezani sadržaj

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK