Otto Kern Never Hide: Za hrabre muškarce i žene

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.05.2017.

0

Otto Kern Never Hide

Otto Kern Never Hide

Novi mirisi Otto Kern Never Hide dizajnirani su za hrabre muškarce i žene, čiji se recept uspjeha sastoji u tome da su vjerni sebi i idu vlastitim putem

Novi mirisi Twin dostupni od početka svibnja 2017. sa sloganom: Be different, be you. Never Hide!

 

Mirisi za samouvjeren nastup

Postizati uvjerljive rezultate na poslu, biti ambiciozan i slijediti vlastite ciljeve – to se ne mora sukobljavati s strastvenim uživanjem u slobodnom vremenu i naglašavanjem privatnog života. Nekonvencionalan karakter ne poznaje kraj radnog dana – jer, individualnost i samopouzdanje daju slobodu u svakodnevici. Otto Kern Never Hide miriše snažno i samosvjesno. Odgovara svima koji imaju naviku biti posebni, ne shvaćaju život preozbiljno i čine stvari po svome – bez obzira na sve konvencije.
   

Otto Kern Never Hide For Her

Otto Kern Never Hide For Her

Otto Kern Never Hide For Her

Miris za žene Otto Kern Never Hide ženstven je i karakteran. Lagani dašak soli u kombinaciji s svježim bergamotom iznenađuje u gornjoj noti. Sočna kruška također zrači neobičnim mirisom. Bijeli božur, frezija i latice zavodljivog jasmina u srcu otvaraju senzualnu notu. Meka završna nota s ambrom laska nositeljici.
 
Gornja nota: Slani akord - Sočna kruška - Kalabrijski bergamot

Srednja nota: Bijeli božur - Cvjetovi jasmina - Lila frezija

Donja nota:Mošus - Cedrovina - Ambroksan

Otto Kern Never Hide For Him

Otto Kern Never Hide For Him

Otto Kern Never Hide For Him

Muški miris Otto Kern Never Hide ujedinjuje klasične i aromatično-markantne mirisne note. Osvježavajuća zelena jabuka i pikantno-voćne bobice ružičastog papra prevladavaju u gornjoj noti. Fougère elementi s lavandom čine markantno-muževnu srž muškog mirisa Otto Kern. Pačuli i tople vrste drveta daju parfemu završnu notu.
 
Gornja nota: Zelena jabuka - Ružičasti paper

Srednja nota: Pelargonija - Lavanda - Tonka-grah

Donja nota: Pačuli - Cedrovina - Sandalovina

VIŠE O TEMAMAženski mirisiženski parfemimuški parfemi
Povezano