Ona zna kako nositi čizme koje će obilježiti zimu 2023/2024.

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 24.12.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Crna od glave do pete oprobana je modna formula s kojom ne možete pogriješiti, posebno u zimskim danima, a u ovom slučaju upotpunjena je trendi čizmama u superpopularnom kaubojskom stilu

Zima je i kalendarski počela, iako u ovoj klimatološki atipičnoj godini onaj njen pravi, ledeni dah, još uvijek nismo osjetili. Visoke temperature pomalo sputavaju i dobru modu na zagrebačkoj špici, ali inspiracije za nadolazeće mjesece ne manjka. Čizme su u prvom planu, a jedan savršen primjerak ulovili smo na ulicama Zagreba.

Ova besprijekorno dotjerana zagrebačka ljepotica savršeno je posložila seriju nepogrešivih crnih komada, od crni hlača do divnog kratkog crnog kaputića i nezaobilazne dolčevite, a cijelu priču dodatno je 'podigla' čizmama koje stilom idu u najuži krug najvećih trendova sezone.

Kožne kaubojske čizme odlično su zaokružile ovo divno zimsko izdanje, koje je začinjeno i trendi torbicom te atraktivnim sunčanim naočalama.

Sviđa li swe i vama ova jesensko-zimska kombinacija? Zanima nas i što mislite o čizmama u kaubojskom stilu, pogodak ili ne?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke




Povezano