Novi tekući puder: Deborah 24 Ore Care Perfection

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.03.2017.

0

Deborah Milano 24 ORE Care PERFECTION

Deborah Milano 24 ORE Care PERFECTION

U nastojanju da bude u korak s vremenom, Deborah Milano proširuje paletu proizvoda novim tekućim puderom 24 ORE Care Perfection

Posljednji trendovi u svijetu tekućih pudera uključuju želju za proizvodom dvostruke funkcije – proizvod koji je alat za dnevnu dozu ljepote, ali pruža i njegu lica.
Kod biranja tekućeg pudera, moderna žena bira saveznika dnevne rutine koji će joj uz njegu lica pružiti i duboku hidrataciju. U nastojanju da bude u korak s vremenom, Deborah Milano proširuje paletu proizvoda novim 24 ORE Care PERFECTION tekućim puderom, stvorenim da osigura savršenstvo, postojanost i potpunu udobnost nošenja na licu zahvaljujući hidratantnim sastojcima.

Svilenkasti mat finiš pruža dugotrajno prekrivanje bez stvaranja neprivlačnog efekta maske, a osim matirajućeg efekta, ovaj se puder iznimno lako nanosi pružajući ugodan osjećaj nošenja. Dan za danom koža je sve ljepša, glađa i nahranjena hidratantnim sastojcima koji osiguravaju prekrivanje bez mane.


24 ORE Care PERFECTION - Prava beauty poslastica!

Novi dugotrajni 24 ORE Care PERFECTION tekući puder stvoren je na inovativan način: patentirana formula sa hijaluronskom kiselinom osigurava vidljivu hidrataciju već nakon 10 sati od nanošenja, a nakon duljeg perioda korištenja to je svojstvo sve izraženije. Hijaluronska kiselina ima glavnu ulogu u osiguravanju optimalnog stupnja njege lica. Upotreba ovog pudera omogućuje koži da zadrži svojstva mlade kože: elastičnost, glatkoću i zdravu boju.

Svilenkasta tekstura i lagani mat finiš vode savršenom prekrivanju i iznimnoj udobnosti. Mikro čestice od kojih se sastoji smanjuju pore i otklanjaju neželjeni sjaj, štiteći kožu lica od štetnih utjecaja iz zraka.

VIŠE O TEMAMApuderiDeborah Milanotekući puderi
Povezano