Nina Badrić i Indira Levak u pravim jesenskim kombinacijama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.10.2018.

1

Marija Husar Rimac i Nina Badrić | Foto: Sven Ćustović

Marija Husar Rimac i Nina Badrić | Foto: Sven Ćustović

Hrvatska pjevačica i skladateljica Marija Husar Rimac sinoć je u društvu brojnih prijatelja i glazbenih kolega započela novo poglavlje u svom životu

U Samoboru je otvorila Glazbeni atelje Marija Husar Rimac u kojem će svi zaljubljenici u pjevanje moći dobiti vrhunsku poduku, unaprijediti svoje vokalne sposobnosti bez obzira na dob te naučiti sve tajne scenskog nastupa.
Ideja i potreba za glazbenim ateljeom rađala se dugi niz godina kroz razne projekte koji su uključivali vokalno i kreativno mentorstvo Marije Husar Rimac. Osim što je bila dijelom mentorskog tima u televizijskom showu The Voice, Marija već tri godine priprema natjecatelje pred izlazak na veliku pozornicu showa Supertalent. Iz ove će male glazbene oaze u Samoboru u budućnosti nastajati posebni projekti, edukacije i radionice.

Marija Husar Rimac i Indira Levak

Marija Husar Rimac i Indira Levak

“Rodila se želja i potreba za ovakvim prostorom, za malom glazbenom oazom u kojoj ću moći uživati radeći ono što jako volim. Ivana i ja dolazimo iz učiteljske obitelji pa potreba za prenošenjem znanja stečenog vlastitim iskustvom prirodan je slijed i taj je dar prenesen na nas“ – izjavila je Marija Husar Rimac te je dodala: “Posebno sam sretna što su večeras ovdje moja dva najveća uzora i niti vodilje. Moj najveći vokalni mentor Zdravko Šljivac koji nije niti svjestan koliki je trag i utjecaj ostavio na naše živote, te moja sestra Ivana, moja vječita inspiracija. Veselim se novom poglavlju u svom životu, a svi ste dobro došli u glazbeni atelje Marije Husar Rimac.“

Indira u društvu Marina Ivanovića Stoke | Foto: Sven Ćustović

Indira u društvu Marina Ivanovića Stoke | Foto: Sven Ćustović

Zdravko Šljivac, Ivana i Marija Husar, prerezali su crvenu vrpcu čime je glazbeni atelje i svečano otvoren, a potom se nastavilo druženje koje su sinoć uveličale i brojne osobe iz javnog života, Marijini prijatelji i kolege, poput glazbenika Nine Badrić, Indire Levak, Ane Rucner, Martine Tomčić, Alana Hržica, Marina Ivanovića, repera poznatijeg pod pseudonimom Stoka, dizajnerice Đurđice Vorkapić, Matije Vuice i Jurice Popovića, voditelja Dalibora Petka te glumca Roberta Kurbaše i brojnih drugih.

VIŠE O TEMAMAMarija Husar RimacNina BadrićIndira LevakMarin Ivanović Stoka
Povezano

Nina Badrić ima fenomenalne hlače!

Modni pozdrav iz Ljubljane

Nina Badrić ima fenomenalne hlače!


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se