Marina Arnaut: Instant generacije nemaju vremena za osrednje

Piše: Razgovarala: Ana Belić
Objavljeno 07.03.2011.

0

Nakon Jelene, Ane, Matee, Branislave i Vanje, svoje modne tajne otkriva nam Marina Arnaut, autorica bloga Frashion

Nakon Jelene, Ane, Matee, Branislave i Vanje, svoje modne tajne otkriva nam Marina Arnaut, autorica bloga Frashion

Marina Arnaut

Marina Arnaut

CroModa.com: Kako to da si se odlučila napraviti modni blog?

Marina Arnaut: Prije točno godinu dana sam spontano napisala (sada sebi presmiješan) prvi post, i tako je krenulo. Ideja je bila fotkati i postati svoje odjevne kombinacije i razmišljanja o modi prije svega, ali i o arhitekturi, dizajnu, umjetnosti, muzici, filmu, stripu, putovanjima... Ukratko, o svemu što me zanima i što privlači pozornost. Znala sam da će tu kad-tad svratiti ljudi s kojima delim mišljenja i sa kojima mogu razgovarati. Tako je i bilo. 

O čemu možemo čitati na blogu Frashion?

- Na fRashionu ima puno toga zanimljivog, ali najviše mojih dnevnih outfita (rubrika From my closet today) i savjeta (rubrika DIY, u kojoj kroz tekst i fotke objašnjavam kako lako napraviti ogrlicu, rajf, kardigan, mašnice…). To su ujedno i dvije najčitanije rubrike.
 
Frashion

Frashion

Kakav je tvoj osobni stil?

- Moj osobni stil je jednostavno…  moj! Ne bih ga mogla svrstati u kategoriju ili mu staviti etiketu. Jer, on se stalno mijenja u ovisnosti od raspoloženja, inspiracije i iskustva.

Najdraži dizajneri?

- Volim i izdvajam dvojicu potpuno različitih - Tom Forda i Matthewa Williamsona. Ozbiljan i high class feat. zabavan i nemaran. Takav je možda i moj stil. Ipak, najčešće kupujem u H&M-u i Zari, koje obožavam.

Kako komentiraš svjetski fenomen modnih blogera?

- Sve mi je to prilično zabavno. Obožavam internet i beskrajnu mogućnost da naučiš, vidiš, ali i da kažeš i budeš saslušan. Ako si dobar, naravno. Čini mi se da tako svi imaju bar jednak start i da na kraju prežive stvarno najbolji i najzanimljiviji. Jer instant generacije nemaju vremena za osrednje. Zbog toga se trudim da svakim postom budem što bolja. Inače omiljena strana blogerica je Andy (Stylescrapbook.com), jer ona to radi upravo onako kako treba. Nenapadno, a sjajno!

Frashion by Marina Arnaut: Frashionbymarina.blogspot.com






Povezano