Andrej Pejić, ecstasy i LSD: Može li luđe od ove revije?

Piše: Iva Boban, Zagreb, New York
Objavljeno 18.02.2011.

0

Andrej Pejić (Foto: Huffington Post)

Andrej Pejić (Foto: Huffington Post)

Kada snage udruže Jeremy Scott i Andrej Pejić – ništa u svijetu mode više nije isto!

Bosansko-hrvatsko-srpsko-australski maneken Andrej Pejić nakon Jacobsovih, Gallianovih i Gaultierovih, odjenuo je i krpice vjerojatno najluđeg američkog dizajnera - Jeremyja Scotta. Kanzaški kreator koji već godinama oduševljava uvrnute zvijezde kolekciju za jesen/zimu 2011/2012. prikazao je na New York Fashion Weeku... I apsolutno opravdao očekivanja.

Svi se slažu da je Jeremy priredio najzabavniju reviju tjedna, pravi pravcati show! Svjetlucave svmirske hlače, Superman i Coca-Cola, neonski make-up i kombinacija boja koju ljudski mozak ne može tako lako procesuirati... Tema revije bila je 'candy flip', što bi u mančesterskom žargonu značilo nešto kao jesti istovremeno progutati ecstasy i LSD.


Ne znamo je li Jeremy mislio baš na taj 'candy flip', ali ono što smo vidjeli na pisti najbliže je upravo ubojitoj kombinaciji spomenutih droga. Vizualni kaos! No, za potpuno ludilo Jeremyju je trebao još jedan sastojak: Andrej Pejić!

Najtraženiji i najkontroverzniji model na planetu reviju je začinio odjenut u ružičasto-srebrnu kombinaciju, mušku ili žensku – to više nitko ne zna! Reviju je iz prvih redova promatrala cijela vojska celebrityja, između ostalih i Kanye West, Vanessa Hudgens i Keri Hilson. Galeriju fotografija pogledajte na sljedećem linku:


> Jeremy Scott: Jesen/zima 2011/2012.



VIŠE O TEMAMAAndrej PejićJeremy ScottecstasyLSD




Povezano