Andreia Chaves: 'Nevidljive' cipele uskoro idu u prodaju!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 29.12.2010.

0

Revolucionarne 'nevidljive' cipele brazilske dizajnerice Andreije Chaves već u siječnju 2011. moći će se naručiti u Europi i Aziji

Andreia Chaves: Nevidljive cipele

Andreia Chaves: Nevidljive cipele

Stiže prava poslastica za sve ovisnice o neobičnim cipelama. Nakon lijepih, ružnih, bizarnih, morbidnih, romantičnih, vrtoglavo visokih i bolesno skupih, ostvarit će se i tisućljetni modni san o – nevidljivim cipelama!

Dizajnerica Andreia Chaves, koja je prije otprilike godinu dana izazvala pravu medijsku oluju konceptnim modelom nevidljivih cipela, svoju će otkačenu ideju napokon u cjelosti ostvariti. 'Nevidljive cipele' idu u proizvodnju, a već u siječnju moći će se kupiti u Europi i Aziji. Cijena još uvijek nije poznata, ali su zato prve fotke tu!

Andreia Chaves: Nevidljive cipele

Andreia Chaves: Nevidljive cipele

Andreia je osmislila zaista revolucionarne cipele koje osim magičnih moći (reflektiraju odraz tla i svojevrsnom optičkom varkom postižu efekt nevidljivosti) izgledaju više nego fashionable! Bez problema možemo zamisliti gnjavatoricu i trendsetericu Lady Gagu kako u nekom novom spotu pleše u poderanim mrežastim najlonkama i  - nevidljivim cipelama.

Rođena Brazilka danas živi u Italiji, a kaže da inspiraciju crpi u “kaotičnim katoličkim metropolama poput Sao Paula“, u kojem je i odrasla.






Povezano