Victoria Beckham oduševila haljinama za proljeće 2011.

Piše: CroModa
Objavljeno 13.09.2010.

0


Dizajnerica Victoria Beckham oduševila je modnu kritiku svojom novom kolekcijom elegantnih haljina, koju je prikazala u okviru New York Fashion Weeka

Iz sezone u sezonu Victoria Beckham je sve bolja dizajnerica! S tim se slažu modni kritičari, koji su u posljednjih nekoliko sati ispisali kilometre hvalospjeva na račun njezine nove kolekcije, i poznate svjetske zvijezde, koje čekaju u redu kako bi si pribavili najnovije kreacije s potpisom Posh.


U okviru New York Fashion Weeka, Victoria Beckham je sinoć (nedjelja) prikazala kolekciju za proljeće/ljeto 2011. Dan nakon što su se predstavili  Alexander Wang, Jill Stuart i Vivienne Tam, Posh je pistu 'zapalila' svojim sada već prepoznatljivim dizajnerskim rješenjima. Da se zaista zaljubila u internetske društvene mreže, potvrdila je tako što je trenutak prije početka revije na Twitteru otkrila koliko joj ova revija znači: “About to go!!!! Excited!!! Nervous!!!!“, procvrkutala je uzbuđena i nervozna dizajnerica.


Na pisti ništa revolucionarno, ali sasvim dovoljno za osvajanje srca trendseterica i snobova. Elegantne, klasične i nadasve ženstvene haljine, uglavnom u neutralnim bojama,  uz par smjelijih eksperimenata sa žutom i ljubičastom.

Diskretnim detaljima još jednom se poklonila stilu šezdesetih godina prošlog stoljeća. Pozornost su privukle i glamurozne torbe i sunčane naočale, no – sve se tu vrti oko večernjih haljina! Pofgledajte galeriju fotografija:






Povezano