Lisca za jesen 2010: Sve je u znaku nostalgije za ljetom

Piše: CroModa.com
Objavljeno 22.08.2010.

0

Priče iz bakine kolibe ovaj će put zaživjeti u suvremenoj bajci u tonovima zelenog bršljana, malina, petunija i marelice

Lisca za jesen 2010.

Lisca za jesen 2010.

Jesensku Liscinu kolekciju obilježit će nostalgija za ljetom. Boja breskve i koralja ove će se jeseni stopiti s kavinim nijansama linije Lisca Fashion.

Jesensku Liscinu kolekciju obilježit će nostalgija za ljetom. Boja breskve i koralja ove će se jeseni stopiti s kavinim nijansama linije Lisca Fashion. Rublje za svakodnevnu udobnost i privlačnost ovaj će se put kretati između romantične razigranosti i dovršenog minimalizma. Kako torzeleti za posebne prigode tako i funkcionalni grudnjaci suvremenih linija za raskošniji dekolte.
 
Lisca za jesen 2010.

Lisca za jesen 2010.

Lisca Selection ove jeseni povezuje baroknu raskoš s modernom smjelošću. Žakard saten s diskretnim zavodljivim umecima od tila. Prozirnost koju tattoo tkanina čini još primamljivijom, bljesak kristala Swarovski i diskretna draperija pobrinut će se da se jesensko-zimskih dana (i noći) osjećate samosvjesno.

Lisca za jesen 2010.

Lisca za jesen 2010.

Pletivo koje podsjeća na ručni rad naših baka, sitni maštoviti cvjetovi, stroge i racionalne pruge – kolaž elegantne ozbiljnosti linija i mladenačke razigranosti uzoraka naći će pravu mjeru zavodljivosti u rublju Cheek by Lisca. Priče iz bakine kolibe ovaj će put zaživjeti u suvremenoj bajci u tonovima zelenog bršljana, malina, petunija i marelice.






Povezano