H&M u Zagrebu: Traži se voditelj trgovine!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.07.2010.

0

H&M

H&M

Više nije samo san: Švedski div H&M definitivno i konačno otvara svoju prvu trgovinu u Zagrebu. H&M je na job portalu Posao.hr otvorio oglase za radna mjesta Voditelj trgovine (Store manager) i Voditelj odjela (Department manager)

“Moda i kvaliteta po najboljoj cijeni. Ova misao vodilja kompanije H&M još od njezinih početaka 1947. pokazala se vrlo uspješnom: danas smo jedna od najuspješnijih modnih kompanija na svijetu, a naši novi modni odjevni predmeti svaki dan stižu u više od 2 000 trgovina smještenih u 37 zemalja Europe, Sjeverne Amerike, Azije, Afrike i Bliskog Istoka. Za naših 76.000 kreativnih i fleksibilnih zaposlenika koje karakterizira kako timski duh tako i individualnost, H&M znači zabavu, modu i puno posla. Zato nam trebaš ti, jer uskoro otvaramo svoju prvu trgovinu u Zagrebu“, kaže H&M u svom oglasu na portalu Posao.hr.

“Većinu vremena provest ćeš u vođenju tima u prodajnom prostoru, a ne u uredu, stoga moraš imati dobre komunikacijske vještine. Također, za upravljanje ovim užurbanim okruženjem moraš imati komercijalni način razmišljanja, oko za modu i dobre organizacijske sposobnosti“, kaže se u oglasu za radno mjesto Voditelj odjela (Department manager).


Ako ste zainteresirani za posao u prvoj H&M-ovoj zagrebačkoj trgovini, pošaljite popunjenu prijavu sa životopisom te informacije za kontakt na jobs.hr@hm.com.



VIŠE O TEMAMAH&Mposao




Povezano