Mina Petra: Materina priča

Piše: CroModa, Foto: Kristijan Prskalo / CroModa
Objavljeno 13.06.2010.

0

Mina Petra: Materina priča

Mina Petra: Materina priča

Sinoć je na Dreft Fashion Weeku Zagreb Mina Petra s Materinom pričom - revijom etno kolekcije i torbom Tkanica, s motivima i aplikacijama tkanice s područja Šibensko-kninske županije i sjeverne Dalmacije, sudjelovala kao gost, izvan komercijalne konkurencije.

Dizajnerica Mina Petra svoje modno stvaralaštvo temelji na uzorima, motivima i nadahnuću iz hrvatske tradicijske kulture i stoljetne tradicije rukotvorstva. Njezine kreacije nastaju spajanjem tradicijskih etno motiva, ručnoga rada i modernog oblikovanja – ali podobne za svakodnevnu uporabu.


Sinoć je na Dreft Fashion Weeku Zagreb Mina Petra s Materinom pričom - revijom etno kolekcije i torbom Tkanica, s motivima i aplikacijama tkanice s područja Šibensko-kninske županije i sjeverne Dalmacije, sudjelovala kao gošća izvan komercijalne konkurencije. Kao manekenke reviju su nosile ugledne hrvatske sportašice i žene iz javnog i kulturnog života, u znak svoje potpore ovom vrijednom ženskom projektu. Pogledajte galeriju fotografija s revije:

{gallery}zp21/minapetra{/gallery}



VIŠE O TEMAMAMina PetraMaterina pričaetno moda




Povezano