Film WOW Croatia nominiran za nagradu Emmy

Piše: CroModa.com
Objavljeno 10.06.2010.

0

WOW Croatia

Američki novinari Ashley Colburn i John Needden u organizaciji Hrvatske turističke zajednice prošle godine proveli su 8 dana na studijskom putovanju po Hrvatskoj, a kamerom su prikupljali materijale od Zagreba do Dubrovnika, s naglaskom na muzeje, hotele, noćni život te eno i gastronomsku ponudu. Nakon studijskog putovanja i snimljenog dokumentarnog filma WOW Croatia američka televizijska novinarka i producentica Ashley Colburn nominirana je za prestižnu nagradu Emmy,

Dodjela nagrade Emmy održat će se 26. lipnja u San Diegu, i bez obzira osvoji li je ovaj dokumentarac, bit će to velika promidžba naše zemlje na američkom tržištu koje pokazuje sve veći interes za putovanja i odmor u Hrvatskoj.

WOW Croatia

Američki novinari Ashley Colburn i John Needden u organizaciji Hrvatske turističke zajednice prošle godine proveli su 8 dana na studijskom putovanju po Hrvatskoj, a kamerom su prikupljali materijale od Zagreba do Dubrovnika, s naglaskom na muzeje, hotele, noćni život te eno i gastronomsku ponudu. Nakon studijskog putovanja i snimljenog dokumentarnog filma WOW Croatia američka televizijska novinarka i producentica Ashley Colburn nominirana je za prestižnu nagradu Emmy, a njezine snimke oduševile su publiku i kritiku.


Ashley se zahvalila Neni Komarici, direktorici Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Americi na pomoći u organiziranju putovanja i snimanja po Hrvatskoj dodavši kako joj je to bio jedan od najljepših tjedana u životu te kako joj je velika čast da je dobila prigodu tako lijepu zemlju predstaviti gledateljima televizijske postaje Wealth koja je popularna u Kalifoniji.

Dodjela nagrade Emmy održat će se 26. lipnja u San Diegu, i bez obzira osvoji li je ovaj dokumentarac, bit će to velika promidžba naše zemlje na američkom tržištu koje pokazuje sve veći interes za putovanja i odmor u Hrvatskoj.

“Sve je u Hrvatskoj čarobno lijepo i posebno, od hrane, prirode do ljudi i vašeg gostoprimstva. Mladi Amerikanci najbolji su gosti jer se uvijek vraćaju tamo gdje se dobro zabave i odmore“ - naglasila je Ashley Colburn, koja se ovih dana ponovo vratila u Hrvatsku, točnije Međimurje, na dodjelu nagrade Zlatna penkala koju organizira Hrvatska turistička zajednica, a na kojoj se nagrađuju inozemni novinari za najbolje tekstove, priče i reportaže o Hrvatskoj objavljene na stranim tržištima.





Povezano