Miss Meghan stigla u Zagreb

Piše: CroModa.com
Objavljeno 14.05.2009.

0

Miss Meghan je u Hrvatsku stigla na poziv Transport footweara, koji de tijekom njenog boravka mnogim Hrvaticama pružiti jedinstvenu priliku da iz prve ruke, od najveće stručnjakinje za obuću i stil, dobiju korisne savjete pri kupnji cipela.

Najpoznatija shoe expert u Sjedinjenim Američkim Državama, a najvjerojatnije i u cijelom svijetu – Miss Meghan – sinoć je stigla u Hrvatsku, gdje će na poziv Transport footweara boraviti do nedjelje 17. svibnja.

Miss Meghan

Miss Meghan


Njen raspored u Hrvatskoj obuhvaća:

- konferenciju za novinare: petak 15. svibnja u 11 sati, restoran Sora (Ilički neboder)

- ekskluzivni Miss Meghan Style Party: petak,15. svibnja u 21 sat, klub Ritz Cabaret (Petrinjska 4)

- posjet trgovini Transport footweara: subota 16. svibnja u 11 sati, (Gajeva 8) *

- šetnja zagrebačkom špicom: subota 16. svibnja oko 12 sti (ZG špica) *

* U slučaju kiše Miss Meghan de posjetiti trgovinu Transport footweara u City Centeru One.

Miss Meghan u Zagrebu

Miss Meghan u Zagrebu

Miss Meghan je u Hrvatsku stigla na poziv Transport footweara, koji de tijekom njenog boravka mnogim Hrvaticama pružiti jedinstvenu priliku da iz prve ruke, od najveće stručnjakinje za obuću i stil, dobiju korisne savjete pri kupnji cipela.

U njenu čast Transport u petak 15. svibnja organizira i ekskluzivni party na kojem će Miss Meghan razmijeniti modna iskustva s brojnim hrvatskim dizajnerima te se družiti s poznatim osobama iz javnog života. Boravak Miss Meghan u Hrvatskoj Transport de iskoristiti i za promociju njene knjige „Kao salivena“ („The Perfect Fit“), koju je na inicijativu Transport footweara u Hrvatskoj izdao Profil, a bit će dostupna u svim Profilovim i drugim knjižarama te ekskluzivno u Transportovim trgovinama cipela.

U knjizi „Kao salivena“ Miss Meghan zanimljivim i pitkim stilom pisanja naglašava kako svaki tip žene bira određeni stil obuće, a ujedno daje i korisne savjete pri njenom odabiru i kombiniranju s odjećom i modnim detaljima. Objašnjava i kako svaki tip obuće ima svoju predstavnicu pa su tako, primjerice, najpoznatije „cure u štiklama“ Sarah Jessica Parker, Beyoncé i Marilyn Monroe. A koje su predstavnice ‘cura u štiklama’ ili ‘sportskih cura’ u Hrvatskoj, tek ćemo saznati od Miss Meghan.

Podsjećamo, Miss Meghan je svjetsku slavu stekla kroz svoju veliku ljubav – obuću, te nema događanja ili emisije u SAD-u koja obuhvaća teme o cipelama, a da u njoj ne gostuje sa svojim stručnim mišljenjem i savjetima. Ona je stalna gošća najvećih holivudskih premijera i komentatorica na red carpetu dodjele Zlatnih globusa, a gostovala je i u mnogim talk-showovima vodećih američkih televizijskih postaja, poput showa Tyre Banks. Njeni komentari o cipelama uvršteni su i na DVD planetarno popularnog filma „Seks i grad“, čiji je serijal zapravo u najvećoj mjeri proslavio pojam „cipele“ te istaknuo njen značaj u životu svake modno osviještene žene.

Poveznice: Miss Meghan, Transport Footwear, Shoe Expert, Gajeva ulica, Miss Sixty, Profil






Povezano