Revijom Leonarde Boban u Boćarskom domu počeo 11. Wella Fashion Week Zagreb

Jedanaesti po redu Wella Fashion Week Zagreb je otvorio svoja vrata. U Balonu Boćarskog doma zanimljivu humanitarnu reviju održala je Leonarda Boban.

Jedanaesti po redu Wella Fashion Week Zagreb otvorio je svoja vrata.  U Balonu Boćarskog doma zanimljivu humanitarnu reviju održala je Leonarda Boban.

11. Wella Fashion Week Zagreb

11. Wella Fashion Week Zagreb

 

U Boćarskom domu je počeo dugo najavljivani 11. Wella Fashion Week Zagreb.  Ove godine je zagrebački Tjedan mode u znaku humanitarnosti pa je u tom tonu protekla i prva večer.

Revija dame hrvatske modne scene, Leonarde Boban, privukla je znatan broj ljudi. Nakon malog zakašnjena, Madam Boban je prezentirala standardno veselu, prpošnu i zaigranu kolekciju. Gospođa Boban priključila se Fashion Weeku iz humanitarnih razloga. Svih 30 modela iz njezine kolekcije bit će prodano u dobrotvorne svrhe s ciljem da organizacija Hrabro srce izgradi dom za djecu koja se liječe u Zagrebu.

Wella Fashion Week Zagreb (Foto: Index.hr)

Wella Fashion Week Zagreb (Foto: Index.hr)

 

Šareni motivi, vesele i sexy haljine koje savršeno pristaju talijanskom/mediteranskom mentalitetu oživjele su scenu Balona Boćarskog doma.

Nakon odgledane kolekcije, započela je aukcija u kojoj je voditeljica Iva Jerković pokušala prodati odjevne komade viđene na reviji. Djeca i roditelji koji trebaju pomoć bili su dovoljan motiv publici da pokaže svoju dobrotu kupujući kreacije. 

Udruga Hrabro srce zaista je pokazala svu snagu ljudske velikodušnosti, uz malu pomoć gospođe Boban koja je ponovno dokazala svoju veličinu.

11. Wella Fashion Week Zagreb

11. Wella Fashion Week Zagreb

No, prava uzbuđenja nas tek očekuju. Wella Fashion Week se nastavlja sutra programom u kojem će nastupiti Kristina Burja, Nu-Nu Comp, Andrea Lovrović, zatim stara zagrebačka gošća Daria Kostenko, Andrea TiNcu & Sense, Gotic Grotesque by Iva Šimunović, Tina Ivašković i nama otprije dobro znani Andrew Majtenyi. Nakon svega slijedi Fashion Week After Party u klubu Shamballa.






Povezano