Hrvatska 'plus-size' zvijezda bez kompleksa pozirala u bikiniju

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 14.07.2017.

176

#bodypositive (please, click on *translate* for more) U znak zahvale, iducih par dana postam slike s raznim badicima koje sam dodala svojoj kolekciji! 😊 Zasto? Zato sto ZNAM koliko me Vas (1.350) kontaktiralo u nadi da cu Vam bas ja znati reci gdje pronaci najbolji badic za Vas.🙋😘 Nisam nikakav profi istrazivac ali ono sto i ja svako ljeto ucim jest - treba traziti i probavati. Eh sad, isto znam koliko se Vas to iskreno ne da ali takodjer, mozda nemate vremena. To + u kombinaciji sa neimanjem samopouzdanja = 'ne volim ljeto'? Sada ja sebe prezentiram Vama u nadi da cu Vam dati volje i snage da ovo ljeto bude - BAS VASE! 💞Ali sirite tu inspiraciju dalje!!! • Naputak je da ja zbilja nemam problema s pronalaskom badica jer su moje mjere i dalje u osnovi nekakog naseg 'standarda'. Gornji dio je gotovo uvijek 80D Donji dio 42 ili 44. • Budite vjerne SEBI i nemojte dopustiti da svoje najljepse dane provedete u prostorijama ili pokrivene rucnikom. 😘 Priznajte nesebicno sebi da zbilja zasluzujete puno vise i bolje od toga. JA osobno cvrsto stojim uz Vas!! • • • • • • If you want to collaborate with me, send me dm. • #modeling #love #style #bodypositive #seaside #croatia #lucijalugomer #modelo #beautiful #beautycomesfromwithin #instastyle #styling #fashionable #curvy #curves #photoshooting #ashleygraham #bikini #modellife #curvymodel #fashionblogger #fullfigured #plussizemodel #photoshoot #newface #selfesteem #confidence #followforfollow

A post shared by Lucija Lugomer (@lusiluer_plussizemodel) on


Lucija Lugomer, trenutno najpoznatija i na Instagramu najpopularnija plus-size Hrvatica, na svoj je način odlučila inspirirati djevojke koje imaju problem s manjkom samopouzdanja ljeti


Djevojkama i ženama s viškom kilograma potraga za savršenim kupaćim kostimom i nije tako jednostavna kao "fit" damama, kojima je namijenjen onaj glavni dio asortimana najpoznatijih swimwear brandova. Pored toga, i sam odlazak na plažu zna biti ne baš ugodno iskustvo, a dobar primjer je iskustvo Jazzmyne Jay, koja je nakon silnih godina izbjegavanja plaže odlučila radikalno mijenjati stvari, što je potaknulo mnoge djevojke širom svijeta na sličan pothvat.

Lucija Lugomer, trenutno najpoznatija i na Instagramu najpopularnija plus-size Hrvatica, na svoj je način odlučila inspirirati djevojke koje imaju problem s manjkom samopouzdanja ljeti. Bez ikakvih komnpleksa pozirala je u ružičastom bikiniju i pokazala Hrvatskoj da konfekcijski broj ne mora biti prepreka uživanju u ljetu.


"Nisam nikakav profi istrazivač, ali ono što i ja svako ljeto učim jeste - treba tražiti i probavati. Eh sad, isto tako znam i koliko se mnogima od vas to iskreno ne da, ali, također, možda nemate vremena. To u kombinaciji s neimanjem samopouzdanja = 'ne volim ljeto'? Sada ja sebe prezentiram vama u nadi da ću vam dati volje i snage da ovo ljeto bude - baš vaše. Ali širite tu inspiraciju dalje!", napisala je, između ostalog, Lucija u opisu svog beach izdanja na Isntagramu.

"Budite vjerne sebi i nemojte dopustiti da svoje najljepše dane provedete u prostorijama ili pokrivene ručnikom Priznajte nesebično sebi da zbilja zaslužujete puno više i bolje od toga", dodala je Lucija.

VIŠE O TEMAMALucija Lugomerplus-sizeInstagramkupaći kostimi
Povezano