FOTO: Diesel u Zagrebu okupio brojne poznate Hrvatice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.03.2017.

102

Cocktail party u novootvorenom Duieselovom dućanu u Masarykovoj 17 u Zagrebu privukao je brojne poznate face

Diesel svojom kampanjom i nizom globalnih akcija pod sloganom #makelovenotwalls želi srušiti mentalne i fizičke zidove koji nas razdvajaju, i koji imaju cilj da svi budemo zajedno u ime ljubavi. U tom duhu jučer je na Cvjetnom trgu postavljen zid sa rupom u obliku srca okićenog cvijećem koji je bio i svojevrstan okvir za slikanje i simbol bezrezervne podrške ljubavi.
Dieselov glas se proširio do velikog broja ljudi koji su se uključili u zajedničko "rušenje zidova" oko nas ostavljajući pozitivne poruke na zidu za bolji svijet.

#makelovenotwalls u Zagrebu

#makelovenotwalls u Zagrebu

Cilj tog događaja bio je da objavom fotografije na društvenim mrežama uz hashtag #makelovenotwalls #Diesel zakrčimo društvene mreže porukama ljubavi i solidarnosti.

Sama aktivacija na društvenim mrežama popraćena je cocktail partyjem u novotvorenom Diesel dućanu na adresi Masarykova 17 kojem su prisustvovali brojni poznati, izmweđu ostalih i Ivan Zak, Boris Banović, Ivana Ergić,Josipa Pavičić, Ivana Mišura, Vedrana Linardić, Ivana Delač, Snježana Mehun, Anđa Marić, Ivica Skoko, Martina Felja, Petra Duganžić, Mia Anočić Valentić, Ronald Braus,Nevem Ciganović i mnogi drugi.

Kako je bilo - provjerite u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMADiesel
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se