Dankinju Josephine Skriver modni urednici obožavaju!

Piše: Tea Marić, Madrid, Zagreb
Objavljeno 20.12.2016.

0

Josephine Skriver za španjolski Vogue

Josephine Skriver za španjolski Vogue

Danska ljepotica Josephine Skriver na prvu je naslovnicu španjolskog Voguea za 2017. godinu donijela dašak pravog zimskog chica

I španjolski je Vogue zakoračio u 2017., a prvu naslovnicu u novoj godini rezervirao je za sve popularniju dansku manekenku Josephine Skriver, koja je u proteklih pet godina izgradila impresivnu karijeru u svijetu modelinga. 183 centimetra visoka ljepotica iz Kopenhagena, koja osvaja svojim prekrasnim zelenim očima, na siječanjski je cover donijela dašak pravog zimskog chica koji je maestralno ovjekovječio objektiv slavnog francuskog modnog fotografa Patricka Demarcheliera. Za styling se pobrinula Vogueova modna urednica Belen Antolin.
Josephine Skriver najpoznatija je po suradnji s Victoria's Secretom, a u proteklih pet godina (od)nosila je preko 300 revija prestižnih modnih brandova, i srušila na desetine značajnih modnih naslovnica. Od njezinih brojnih reklamnih kampanja treba izdvojiti one za  H&M, Dior, Gucci, Bulgari, DKNY, Michael Kors, Balmain i MAC Cosmetics.

VIŠE O TEMAMAPatrick DemarchelierBelen AntolinVogueJosephine Skriver
Povezano