Brojni poznati s nestrpljenjem iščekuju show Pabla Francisca

Piše: CroModa, Foto: Damir Žižić
Objavljeno 21.04.2017.

0

Pablo Francisco u Zagreb dolazi 4. svibnja, gdje će Malu dvoranu Doma sportova ispuniti glasnim smijehom i pozitivnim raspoloženjem

U gradskoj kavani Johann Frank u Zagrebu održan je after work party pod geslom znakovitog naziva 'Ne plačite zbog politike, plačite zbog komedije!', koji je poslužio kao savršena uvertira za nastup Pabla Francisca, jednog od najtalentiranijih komičara današnjice. Ležerno druženje nakon posla privuklo je brojne poznate osobe iz javnog života, poput Ivana Šarića, Marija Petrekovića, Luke Bulića, Damira Kedže, Tome in der Mühlena, Aljoše Šerića, Maje Posavec, Filipa Dizdara, Ivane Bilandžije Billy, Lajnap Comedyja i mnogih drugih.
Svjetsku popularnost Pablo je stekao svojim genijalnim vokalnim  imitacijama, od kojih je možda najpoznatija ona u kojoj, kao ulični prodavač tortilla, prepričava akcijski film s Arnoldom Schwarzeneggerom. Posjeduje očaravajuću sposobnost da se fizički transformira u široki spektar likova, stoga svi oni koji prvi puta uživo prisustvuju njegovom show-u, ostanu oduševljeni urnebesnim impresijama, domišljatim poskočicama i genijalnom humoru. Njegovi nevjerojatno zabavni nastupi i sveprisutnost na internetu, osvojili su više od 100 milijuna gledatelja na YouTubeu diljem svijeta, a uskoro će svi obožavatelji lika i djela legendarnog Pabla Francisca napokon moći doživjeti njegov nastup uživo. Pablo u Zagreb dolazi 4. svibnja, gdje će Malu dvoranu Doma sportova ispuniti glasnim smijehom i pozitivnim raspoloženjem. Dan kasnije, 5. svibnja, održat će dva uzastopna nastupa u Beogradu, u Dvorani Doma Sindikata, a 7. svibnja dolazi u Ljubljanu, u Malu dvoranu Tivoli.

Rezervirajte svoje karte na vrijeme i postanite dijelom događaja koji s pravom nosi titulu show godine! Kupnja ulaznica moguća je na svim prodajnim mjestima i web stranici Eventima.

VIŠE O TEMAMAPablo FranciscoIvan šarićMario PetrkovićLuka BulićDamir KedžoFilip DizdarMaja Posavec
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se