Posljednja izmjena: prije 1 sat

Ryan Adams 13. srpnja u Tvornici kulture

Moda Vijesti

Blogerica Elin Kling dizajnirala kolekciju za H&M

Najpoznatija švedska modna blogerica, plavokosa Elin Kling, kreirala je kolekciju za H&M

Autor: CroModaZagrebObjavljeno 10.01.2011.2

Elin Kling za H&M

Elin Kling za H&M

Blogeri su sve popularniji i sve utjecajniji u industriji mode, čemu svjedoči i nedavni potez popularnog Tumblra, koji je svoje fashioniste pozvao na New York Fashion Week. Blogeri izvještavaju iz prvih redova prestižnih modnih revija, poziraju za kampanje, vladaju modnom sferom Twittera...> H&M traži prodajne savjetnike i voditelje prodavaonica

No, H&M je otišao korak dalje tako što je poznatoj švedskoj blogerici Elin Kling povjerio dizajniranje kolekcije. Elin je blog pokrenula 2007., a danas slovi kao vodeća švedska fashionistica, zvijezda u pravom smislu te riječi.

Elin Kling za H&M

Elin Kling za H&M

H&M-ova kolekcija s potpisom Elin Kling u Švedskoj će službeno biti predstavljena 3. veljače. Prodavat će se u 10 odabranih dućana u najznačajnijim švedskim gradovima (Stockholm, Gothenberg, Malmö i Uppsala), a 10 posto od prihoda ići će kao pomoć UNICEF-u.


Kolekcija koju H&M opisuje kao vedru, mladenačku, modernu i minimalističku, reflektira osebujni stil plavokose blogerice.

Više o temama: Elin Kling, H&M, modne blogerice

Ocijeni članakPovezani sadržaj

Komentari:

Tatjana Mandaric 08.12.2012.:

I love you creation Elin kling creation is perfectly

ladidazg 10.01.2011.:

Ovaj h and m fakat zna kako!

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK