Avon Imari Elixir: Miris koji spaja sve moguće različitosti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.01.2017.

0

Avon Imari Elixir

Avon Imari Elixir

Novi Imari Elixir iz Avona dugotrajan je miris intrige i misteriozne privlačnosti, istovremeno nježan i raskošan

Osjet mirisa jedan je najposebnijih, a opet prečesto ignoriranih osjeta. Ono što mirišemo djeluje na nas kao i  ono što čujemo i vidimo, samo najčešće nesvjesno. I baš je zato važno, baš zato ne treba izbjegavati koristiti ljepotu mirisa. U poslu, životu... a posebno u ljubavi! Ako se složimo da osoba koja zna kako koristiti mirise posjeduje i iznimnu vještinu zavođenja,  provjerimo zajedno zna li i Imari kako zavesti?
Novi Imari Elixir iz Avona dugotrajan je miris intrige i misteriozne privlačnosti, istovremeno nježan i raskošan. Na koži ostaje dugo i mijenja se s vremenom, otkrivajući nove očaravajuće mirisne note.

Miris kupine i aromu zelene jabuke prate absolut ruže, jasmin i pačouli. Slatka vanilija kulminira u srcu mirisa. Možete li zamisliti koliko je privlačna i posebna ova kombinacija?

Jeste li vi za Imari?

Imari je miris za senzualnu i samosvjesnu ženu koja se ne boji svoje ženstvenosti nego u njoj uživa, pa ju čak i zna iskoristiti. Ako se osjećate zadovoljno, privlačno, lijepo, senzualno, atraktivno te sve to još želite i pojačati, onda je Imari miris za vas!

VIŠE O TEMAMAženski mirisiAvonženski parfemi
Povezano