Posljednja izmjena: prije 9 sati

Mayhem sljedeći tjedan dolazi u Zagreb

Lifestyle Auto

AeroMobil 3.0: Pogledajte kako izgleda leteći automobil

Pioneers Festival svake godine okupi oko 2500 sudionika iz svijeta znanosti i poduzetništva, a ove će se godine održati u bečkom Hofburgu

Autor: CroModaBeč, ZagrebObjavljeno 22.10.2014.0

AeroMobil 3.0

AeroMobil 3.0

U Beču će se od 29. do 30. listopada održati međunarodno poznati festival budućih tehnologija i znanosti pod nazivom Pioneers Festival, u sklopu kojeg će 29. listopada po prvi puta u svijetu biti predstavljen novi leteći automobil.


Novi jedinstveni prototip "Flying Roadstera" - AeroMobil 3.0 – kombinira karakteristike superautomobila i laganog sportskog zrakoplova. Ovo se vozilo može parkirati na bilo kojem parkirnom mjestu, gorivo se može natočiti na bilo kojoj benzinskoj crpki, potpuno je prilagođen cestovnom prometu, a u svojstvu zrakoplova može poletjeti i sletjeti u bilo kojoj zračnoj luci na svijetu.

"Želimo osobna putovanja učiniti uzbudljivijima, efektivnijima i održivijima jer sa sve više automobila na cestama i sve popunjenijim zrakoplovima putovanje više nije ono što je nekad bilo", kaže jedan od suosnivača AeroMobila, Stefan Klein.

Pioneers Festival svake godine okupi oko 2500 sudionika iz svijeta znanosti i poduzetništva, a ove će se godine održati u bečkom Hofburgu. Više informacija o festivalu potražite na sljedećem linku: http://pioneers.io/festival

Više o temama: Pioneers Festival, AeroMobil, Stefan Klein, Flying Roadster

Ocijeni članakKomentirajJoš iz rubrike Auto

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK