LifestyleAuto

AeroMobil 3.0: Pogledajte kako izgleda leteći automobil

Piše: CroModa, Beč, Zagreb

Objavljeno 22.10.2014.

AeroMobil 3.0

AeroMobil 3.0

Pioneers Festival svake godine okupi oko 2500 sudionika iz svijeta znanosti i poduzetništva, a ove će se godine održati u bečkom Hofburgu

U Beču će se od 29. do 30. listopada održati međunarodno poznati festival budućih tehnologija i znanosti pod nazivom Pioneers Festival, u sklopu kojeg će 29. listopada po prvi puta u svijetu biti predstavljen novi leteći automobil.
Novi jedinstveni prototip "Flying Roadstera" - AeroMobil 3.0 – kombinira karakteristike superautomobila i laganog sportskog zrakoplova. Ovo se vozilo može parkirati na bilo kojem parkirnom mjestu, gorivo se može natočiti na bilo kojoj benzinskoj crpki, potpuno je prilagođen cestovnom prometu, a u svojstvu zrakoplova može poletjeti i sletjeti u bilo kojoj zračnoj luci na svijetu.

"Želimo osobna putovanja učiniti uzbudljivijima, efektivnijima i održivijima jer sa sve više automobila na cestama i sve popunjenijim zrakoplovima putovanje više nije ono što je nekad bilo", kaže jedan od suosnivača AeroMobila, Stefan Klein.

Pioneers Festival svake godine okupi oko 2500 sudionika iz svijeta znanosti i poduzetništva, a ove će se godine održati u bečkom Hofburgu. Više informacija o festivalu potražite na sljedećem linku: http://pioneers.io/festival

VIŠE O TEMAMAPioneers FestivalAeroMobilStefan KleinFlying Roadster

Još iz rubrike Auto