10 najboljih krema za područje oko očiju

Piše: Iva Š.
Objavljeno 17.04.2008.

1

10 najboljih krema za područje oko očiju

10 najboljih krema za područje oko očiju. Kreme za osjeljivo područje oko očiju su ultimativni kozmetički proizvod za sve žene koje drže do sebe. A nadamo se da takve čine većinu čitateljica.

10 najboljih krema za područje oko očiju

Kreme za osjetljivo područje oko očiju su ultimativni kozmetički proizvod za sve žene koje drže do sebe. A nadamo se da takve čine većinu naših čitateljica.

Napravili smo mali izbor onih najboljih na osnovu nekoliko najvažnijih kriterija, među kojima recenzije u najznačajnijim modnim magazinima predstavljaju jedan od presudnih faktora koji su utjecali na ranking. Neke od njih smo već ukratko predstavili na našim stranicama, poput popularne kremice SK-II, kojoj je popularnost donio tzv. 360° efekt. SK-II je, kao što vidite, na ovoj listi zauzeo 7. mjesto, a ono prvo je pripalo Avonu. ANEW Clinical Eye Lift je za dlaku pretekao Daily Eye Potector s potpisom Calmije, koji je ovoj kompaniji donio značajne prihode.

Pogledajte deset najboljih. Napominjemo da su cijene nisu iste u svim dućanima, mi smo prosječne europske cijene proizvoda.
Povezano