Zrinka Cvitešić uz L'Oréal Paris na 20. Sarajevo Film Festivalu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.08.2014.

0

Zrinka Cvitešić & L'Oreal

L'Oréal Paris, kao službeni make-up sponzor Sarajevo Film Festivala, i ove godine pobrinuti će se za njegovan izgled i profinjen make-up zvijezda i gostiju

Zrinka Cvitešić & L'Oreal

Na 20. SFF-u, brand L'Oréal Paris ugostit će nagrađivanu glumicu Zrinku Cvitešić.
Zrinka je osvojila bosanskohercegovačku publiku ulogom u filmu  "Šta je muškarac bez brkova", za koji je osvojila nagradu "Srce Sarajeva" za najbolju glumicu 11. Sarajevo Film Festivala.
"Vrlo sam uzbuđena i sretna što sam opet dio Sarajevo Film Festivala, naročito što ću biti dio ove fenomenalne regionalne priče uz L'Oréal Paris koji je već dugi niz godina prisutan u svijetu filma. L'Oréal Paris vizažisti otkrili su mi nove ideje i sjajne mogućnosti upotrebe L’Oréal Paris proizvoda, te smo kreirali i tri posebna look-a koja će mnoge djevojke moći iskoristiti ovo ljeto, kako za večernje izlaske, tako i na crvenom tepihu. Zaista se radujem Sarajevu, jubilarnom SFF-u, i predstavljanju ova tri nova L'Oréal looka jer, kao svaka žena, uživam u ljepoti i naročito, otkrivanju tajni naglašavanja ženske ljepote", istakla je Zrinka Cvitešić.

Mlada i uspješna glumica posljednjih nekoliko godina ostvarila je vrhunske rezultate i uspjehe, među kojima je i najprestižnija ovogodišnja nagrada Laurence Olivier  koju je Zrinka osvojila u kategoriji najbolje glumice u mjuziklima na West Endu, za ulogu djevojke u mjuziklu ‘Once’.

VIŠE O TEMAMAZrinka CvitešićL'OrealSarajevo Film Festival





Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se