Leona Paraminski predstavila pramenove Préférence Glam

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.06.2014.

3

Leona Paraminski

Leona Paraminski

L'Oréal Paris lansirao je Préférence Glam Lights, komplet za kućnu izradu trendi pramenova s revolucionarnom četkicom

Prekrasni pramenovi savršen su modni dodatak koji daje sjaj i blistavost kosi. Sve više mladih žena danas voli imati pramenove u kosi, i to ne bilo kakve, već pramenove sofisticiranog odsjaja koji se poigravaju svjetlom i zrače glamurom holivudskih frizura. Isto voli i poznata hrvatska glumica Leona Paraminski koja je danas u L’Oréalovoj Akademiji predstavila najnoviji način kreiranja modernih pramenova – i to kod kuće. L'Oréal Préférence Glam Lights novi je komplet za izradu pramenova kod kuće koji će ovog ljeta zasigurno oduševiti brojne hrvatske dame.

Leona Paraminski

Leona Paraminski

Pramenovi predstavljaju senzualni izgled kose, no teško ga je postići kod kuće. Za blistavi, chic i glamurozni izgled kose tvrtka L'Oréal Paris osmislila je ekskluzivnu formulu za posvjetljivanje, za neodoljive i sjajne pramenove. Zahvaljujući kompletu Préférence Glam Lights moći ćete sami svojoj kosi pružiti blistavost, dimenziju i kontrast. I to vrlo jednostavno.

U čemu je tajna? Za kućnu izradu pramenova zaslužna je nova trofazna četka, kreirana od strane stručnjaka, kojom svaka mlada dama može kreirati prekrasne moderne pramenove u samo jednom potezu.

"Radi prirode mog posla, važno je da je moja kosa uvijek njegovana i uredna. Često sam toliko zaposlena da ne stignem ići frizeru, pa me ova novost iz L'Oréala ugodno iznenadila. Nanošenje Préférence Glam Lights formule posebnom četkicom toliko je jednostavno, a moji novi pramenovi imaju prirodan izgled i nevjerojatni zlatni odsjaj", rekla je Leona Paraminski.

Komplet za pramenove Préférence Glam Lights dolazi u 3 glamurozne nijanse: Glam Lights br. 1 za svijetloplavu do vrlo svijetloplavu kosu, Glam Lights br. 2 za tamnoplavu do svijetloplavu kosu i Glam Lights br. 3 za svijetlosmeđu do tamnoplavu kosu.

S kompletom Préférence Glam Lights, sofisticiran, moderan i blistav izgled svaka žena od sada može postići kod kuće. Od korijena do vrhova, kosa je posvijetljena senzualnim pramenovima s prelijevajućim zlatnim odsjajem.


VIŠE O TEMAMAL'OrealLeona Paraminskipramenoviposvjetljivanje kosebojanje kosePreference Glam Lights