Kristina Bradač u haljinama i kombinezonima Anamarije Brkić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.05.2013.

2

Izrazito nosiva i jednostavna kolekcija rađena je od najfinijih mikromodala, koji ovu kolekciju čine idealnim za nadolazeće tople dane

Svake sezone modna dizajnerica Anamarija Brkić ljubiteljice svog modnog rukopisa razveseli podlinijom A' svog modnog branda A'marie. Upravo tako ovih dana na tržište je stigla i najnovija kolekcija A' (proljeće/ljeto 2013), gdje se u ulozi modela nakon dugo vremena izbivanja s modne scene pojavljuje Kristina Bradač i na poseban način pokretom tijela i izrazom lica priča ovu modnu priču.

Moda u kojoj će uživati sve generacije odlikuje se ekološkim tkaninama od prirodne celuloze koja po svojim specifičnim karakteristikama predstavlja svojevrsnu ekskluzivu u novim tehnologijama obrade tkanina. Jedinstvena je to tkanina koja regulira tjelesnu temperaturu, meka i ugodna za kožu, stvara osjećaj svježine, jednostavna za održavanje i intenzivnih i postojanih boja.

Kolekcijom dominiraju haljine, tunike, kombinezoni nosivi na više načina idealni i za dan i za noć. Prepoznatljivi krojevi i detalji koji su Anamarijin zaštitni znak ni u ovoj jednostavnijoj kolekciji nisu izostavljeni i unatoč nižim cijenama i dalje ostaje vjerna kvalitetnim tkaninama. Kolekciju pogledajte u fotogaleriji.


VIŠE O TEMAMAAnamarija BrkićKristina BradačA'marietunikekombinezoni