Kovrčava kosa može biti savršena uz Curl Contour

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.01.2012.

14

L'Oréal Professionnel Curl Contour

Curl Contour je linija za njegu kose koja kovrčavoj kosi pruža definiciju i intenzivno hranjenje

L'Oréal Professionnel Curl Contour

Ako želite svojim kovrčama pružiti dašak glamura, L'Oréal Professionnel osigurat će vam prekrasne i oblikovane kovrče. Curl Contour je prva linija za njegu kose koja kovrčavoj kosi pruža definiciju i intenzivno hranjenje. Neka vaše kovrče zablistaju poput kovrča holivudskih zvijezda.
Danas žene s kovrčavom kosom ponosno pokazuju svoju prirodnu kosu i kovrče. Živahne i prirodne ili glamurozne i senzualne, kovrče se smatraju jednim od simbola ženstvenosti. Žene ih više ne doživljavaju kao prokletstvo, već kao blagoslov. Štoviše danas možemo pričati o maniji kovrča. Bez obzira radi li se o modnim pistama ili Hollywoodskom crvenom tepihu, trend je prekrasna kovrčava kosa.
Žene s kovrčavom kosom vrlo su zahtjevne, isto kao što je i tekstura njihove kose. Žele proizvode koji će im omogućiti kontrolu kovrča i definiciju te kosi pružiti potrebnu vlagu. Hranjenje i kozmetičnost za njih je must u proizvodu. L'Oréal Professionnel ispunjava očekivanja žena koje ne žele nekontrolirane, vec prekrasne i oblikovane kovrče.

Svi proizvodi iz Curl Contour profesionalne linije za kovrčavu kosu hrane i vlaže vlakna kose za prekrasne kovrče. Tehnologija HydraCell - jedinstvena kombinacija Incella i glicerina pomaže pri održavanju oblika i pokreta kovrča. Formula obogaćena uljnom mikro emulzijom definira kovrče.

Kolekcija sadrži hranjivi šampon, masku i sprej za definiranje kovrčave kose.

VIŠE O TEMAMACurl ContourL'Oréal Professionnelkovrčava kosaHydraCellkovrče sprej za kosumaska za kosu

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se