Josipa Harmicar u ljetnim haljinama linije A' by A'Marie

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.06.2012.

9

Josipa Harmicar iz agencije Midikenn otkriva nam čari laganih ljetnih krpica dizajnerice Anamarije Brkić

Ovih dana na tržište je došla i dugoočekivana podlinija A' modnog branda A'Marie. Izrazito nosiva i jednostavna kolekcija rađena je od najfinijih mikromodela, koji ovu kolekciju čine idealnim za nadolazeće tople dane. Moda u kojoj će uživati sve generacije odlikuje se ekološkim tkaninama od prirodne celuloze koja po svojim specifičnim karakteristikama predstavlja svojevrsnu ekskluzivnu u novim tehnologijama obrade tkanina. Jedinstvena je to tkanina koja regulira tjelesnu temperaturu, meka i ugodna za kožu, stvara osjećaj svježine, jednostavna za održavanje i intenzivnih i postojanih boja.
Kolekcijom dominiraju haljine, tunike, kombinezoni nosivi na više načina idealni i za dan i za noć. Prepoznatljivi krojevi i detalji koji su Anamarijin  zaštitni znak ni u ovoj jednostavnijoj kolekciji nisu izostavljeni i unatoč nižim cijenama i dalje ostaje vjerna kvalitetnim tkaninama.
Model je Josipa Harmicar iz agencije Midikenn, fotografiju potpisuje Maja Kljajić, a make-up i frizuru Sanja Hrstić Kuterovac.

VIŠE O TEMAMAA'MarieAnamarija BrkićJosipa HarmicarMidikennSanja Hrstić KuterovacMaja Kljajić

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se