DIA Lamination vašoj kosi pruža zrcalni sjaj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.02.2013.

9

DIA Lamination

DIA Lamination

Između brojnih usluga za njegu i bojenje kose na našem tržištu, od veljače je u salonima L'Oréal Professionnel dostupna i takozvana usluga DIA Lamination

Ovom uslugom vašoj se kosi nudi nevjerojatan sjaj, njega i zaštita od vanjskih agresija. DIA Lamination tretman sadrži aktivne njegujuće sastojke koji zaglađuju oštećene vrhove, vraćaju kosi snagu istovremeno joj pružajući zrcalni sjaj.

Tretman je prilično jednostavan – na kosu se nanosi jedna od nijansi DIA Light ton na ton boje i masku Absolut Repair Cellular koja kosu vraća u njeno prvobitno stanje, dok DIA Light boja kosi pruža nevjerojatan sjaj. Boja u kombinaciji s njegom nanosi se na kosu, vrijeme djelovanja je 20-25 minuta, nakon čega se sve ispire. Sam proces nema nikakvih kontraindikacija, može se raditi na kosi bilo koje dužine ili razine oštećenja. Posebno se preporuča za kosu oslabljenu učestalim bojenjem.

DIA Lamination

DIA Lamination

Osim ove usluge na tržište dolazi i usluga 3D laminacije gdje se kosa djelomično posvjetljuje Platiniumom, boji DIA bojom za kosu i njeguje Mythic Oil - uljem za sjaj obojene kose. Sama usluga traje sat i pol, a krajnji rezultat je 3D efekt i pojačan sjaj.

Vaša kosa postat će otporna na vanjske agresije (sušenje kose, učestalo bojenje, pramenovi itd.) Boja je oživljena, a kosi pružena hidratacija. Sam tretman stvara zaštitni sloj na vašoj kosi čime se volumen može povećati i do 15%. I to nije sve, zahvaljujući nevidljivom zaštitnom sloju, boja je dugotrajnija nego prije same usluge.

Zaštitni sloj koji se dobiva ovom uslugom u potpunosti je siguran te se tretman može ponavljati koliko god puta želite čak i prije nego prestane djelovanje učinaka prvog tretmana što je otprilike 4-6 tjedana.

Laminacija kose je proces polaganja određenih sastojaka u kutikulu kose. Kao rezultat kosa je prekrivena mikro slojem koji je štiti od vanjskih agresija. Volumen kose na taj se način povećava za 10-15%, a kosa je sjajna i zaglađena. Ako je vaša kosa kovrčava, ne morate se bojati da će je usluga izravnati. Naprotiv, vaše će kovrče izgledati sjajnije i zdravije.

Kako bismo shvatili zašto je kosi potrebna ovakva usluga moramo se prisjetiti njezine strukture. Vlas kose u cijelosti je prekrivena ljuskicama. Kod zdrave kose ljuskice su čvrsto priljubljene uz vlas. Međutim, kako vrijeme prolazi, ljuskice se pod vanjskim utjecajem listaju i kosa postaje gruba i beživotna. Uz uslugu DIA Lamination stvara se zaštitni sloj koji prekriva oštećena područja, zaglađuju se vrhovi i kosa dobiva novu površinu – elastičnu, zaglađenu i sjajnu.

Zaštitni sloj omogućava kosi da diše istovremeno čuvajući vitamine, proteine i vlagu u samoj vlasi. Na taj način korisne tvari ostaju u kosi kroz duži period. Vašoj kosi pružen je 2 u 1 tretman, sjajna boja i obnavljena vlakna.

Svi proizvodi L'Oréal Professionnel Homme dostupni su ekskluzivno u frizerskim salonima.


VIŠE O TEMAMAL'Oréal Professionnelfrizerski saloninjega kosebojenje kosesušenje kosepramenoviMythic Oilsjajna kosakovrčeAbsolut Repair Cellular