Boje za kosu koje izgledaju izuzetno prirodno

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.08.2014.

186

L'Oreal Prodigy 5

L'Oréal koristi novu tehniku bojenja kose zahvaljujući kojoj kreira boje koje izgledaju izuzetno prirodno

L'Oreal Prodigy 5

Boja za kosu Prodigy 5 razvijena je na bazi najnovije generacije tehnologije ODS koja omogućuje postizanje iznimno prirodnog rezultata bojenja. Prodigy 5 je trajna boja za kosu bez amonijaka s kvalitetama bojenja koje poštuju prirodni volumen kose te joj daju izniman sjaj uz optimalno prekrivanje sijedih. Mikro ulja poboljšavaju djelovanje sustava za bojenje. Boja se razvija u samom središtu vlasi, podatna i profinjena. Rezultat je jedinstvena boja bogata svjetlošću s iznimno bogatim odsjajima milijuna nježnih tonova. Iz tog razloga idealan je izbor za sve one koji žele iznimno elegantan i prirodan izgled te sofisticirane nijanse koje su slične prirodnim tonovima.

U čemu je tajna? M-Ot, tehnologija mikroulja
novost je koja se temelji na iznimno finom raspršivanju mikrokapljica ulja koje daju nježan boju s iznimno preciznim odsjajima i tako naglašavaju mnoge postojeće prirodne nijanse.

Prošlo su četiri godine u razvijanju formule i provedeno je više od 800 ispitivanja prije dobivanja tog rezultata. Laboratoriji L'Oréal Paris zabilježili su svoja zapažanja upotrebom najnaprednije opreme za mjerenje boje. Ti rezultati potvrđuju da boje dobivene zahvaljujući tehnologiji M-O t, koja se upotrebljava u boji za kosu Prodigy5, i njenoj sposobnosti da kosi podari iznimno prirodan izgled i okupa je milijunima nijansi, često odgovaraju spektru prirodne boje kose.
Prodigy5 boje dostupne su u širokoj paleti od 18 sofisticiranih nijansi.

Cijena iznosi 47,90 kuna, osim kod kromatskih nijansi 6,60 i 7,40.


VIŠE O TEMAMAL'Orealbojenje koseboje za kosutrajne boje za kosuL'Oreal Prodigy 5