Velika aukcija hrvatskih dizajnera na humanitarnoj utrci

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 26.05.2017.

0

Velika aukcija hrvatskih dizajnera uz nastup Nine Badrić na humanitarnoj utrci Marijinih obroka 28.5. u parku Maksimir

Humanitarna organizacija Marijini obroci (Mary's Meals Croatia) treću godinu zaredom organizira utrku „Trčimo za Dijete 31“ kako bi osigurala svakodnevni obrok na mjestu obrazovanja što većem broju gladne djece.
Utrka će se održati 28. svibnja 2017. godine u parku Maksimir. Službeni početak programa je u 9:30 sati, a start utrke predviđen je u 11 sati. Osim glavne utrke na 5 kilometara, prije nje održat će se i dječja utrka na 800 metara koju će predvoditi hrvatski rukometni reprezentativci i članovi PPD-a Zagreb.
Kao i prethodnih godina, u Maksimiru je pripremljen i bogat dodatni sadržaj. Svi ljubitelji mode na priređenoj će aukciji  u 12:30 sati moći licitirati za odjevne predmete koje su velikodušno donirali hrvatski dizajneri i sponzori ovog događaja (nebo.hr, blackpearl by Sara Lončarić, Salut dizajn, Mia jewelry - Nakit Mia, Loré, optika Visaul, Danijela Bilić, Moma Modna maca art, Buqele) Početne će cijene biti i više nego pristupačne, iznosit će 120 kn što je dovoljno da jedno dijete prima topli obrok kroz cijelu školsku godinu, a svaka prikupljena kuna donira se Marijinim obrocima.

Za dobru atmosferu u Maksimiru pobrinut će se i glazbeni gosti: Nina Badrić, Stela Šmit, Klapa Falkuša, Dječji zbor Zagrebački anđeli i DJ Dadoo.

Za najmlađe su pripremljene i druge zanimljivosti, osim trčanja dječje utrke, mogu se uključiti u  „Potragu za blagom“, tematsko dječje crtanje, druženje s poznatim hrvatskim sportašima i drugim osobama iz hrvatskog javnog života koji podupiru ovo događanje. Također, novina na ovogodišnjem događaju bit će i trčanje obiteljske štafete.

Novosti o samom događaju možete pratiti na društvenoj mreži Facebooka na stranici događaja.

Kotizacija za odrasle iznosi 50 kn, što je dovoljno da jedno dijete u školi prima topli obrok 5 mjeseci. Prošle utrke bile su veoma uspješne, a to dokazuju i rezultati: zahvaljujući svim donacijama više od 630 djece u školskim kuhinjama Marijinih obroka svakog dana dobiva svoj obrok na mjestu obrazovanja.

Prijave za odrasle moguće su  klikom na link ili na dan utrke u Maksimiru do 10:40. Podizanje startnih brojeva za sve koji se prijave putem ovog obrasca bit će odvojeno i brže. Predloženu kotizaciju od 50 kn za odrasle i 10 kn za djecu i 10 kn za obiteljsku štafetu možete donirati uplatom na račun Marijinih obroka otvoren u Zagrebačkoj banci (HR7923600001102102666 uz opis uplate 'Prijava za utrku Trčimo za Dijete 31') ili prilikom podizanja brojeva u Maksimiru na dan utrke.
Za dječju utrku prijave su na dan utrke prilikom dolaska.

Više o cijelom projektu možete saznati na web stranici www.marysmeals.hr.

28. svibnja svi dođite u Maksimir na jedno divno druženje i podržite ovu humanitarnu akciju kako bi i najsiromašnija djeca svakodnevno imala obrok na mjestu obrazovanja.

VIŠE O TEMAMAMarijini obrocihumanitarna utrkahumanitarna aukcijaNina BadrićMary's mealsnebo.hrblackpearl by Sara LončarićSalut dizajnMia jewelry - Nakit MiaLoréoptika VisaulDanijela BilićMoma Modna maca artBuqele

Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se