Spirit by T.B. – Ante Medvidović kao suvremeni beskućnik

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.04.2014.

1

U ulozi modela je Ante Medvidović, kojem je ovo prvo profesionalno snimanje

Suvremeni beskućnik kao lajtmotiv kolekcije uvjerljivo je podcrtan snažnim dizajnerskim rukopisom prepoznatljivim za brand Spirit by T.B. Slojevito kombiniranje odjeće, oversized komadi, sivi tonovi kroz lik suvremenog beskućnika dočaravaju modno osviještenog globetrottera. Kombiniranje i igranje različitim teksturama i dužinama stvaraju priču koja jasno dočarava kozmopolitski duh te osnovnu dizajnersku ideju lako prenosi na must have komade. Sivi tonovi, prirodni materijali sa ponekim crvenim detaljem, daju izvrsno riješenu likovnu priču, u kojoj se jasno može vidjeti modno osviješteni muškarac.
Iza kampanje stoje Zvonimir Ferina kao fotograf, Tamara Kokalj, koja se pobrinula za make-up te Nikola Blazinčić, koji je bio zadužan za frizuru. U ulozi modela je Ante Medvidović, kojem je ovo prvo profesionalno snimanje, a svoju priliku dobio je na drugom Ultime Model Searchu u Splitu.

VIŠE O TEMAMATomislav BahorićCroAPorterZvonimir FerinaAnte MedvidovićSpirit by T.B.Tamara KokaljNikola Blazinčić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se