Miss Universe Hrvatske pozirala u večernjim haljinama u Dubaiju

Piše: CroModa, Foto: Goran Matijašec za Direkciju Miss Universe Hrvatske
Objavljeno 18.03.2016.

14

barbara Ljiljak | Foto: Goran Matijašec

barbara Ljiljak | Foto: Goran Matijašec

Barbara Ljiljak je u mondenom Dubaiju fotografu Goranu Matijašecu pozirala u večernjim haljinama Vesne Spose

Počele su pripreme za prestižni izbor ljepote Miss Universe Hrvatske 2016., koji će se održati 15. travnja 2016. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu. Za titulu najljepše natjecat će se 20 djevojaka koje su danas stigle u Zagreb i smjestile se u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb.
U jednodnevnom boravku u Zagrebu djevojke će posjetiti Zagrebačku školu ekonomije i managementa (ZŠEM), a dekan i profesori upoznati će ih sa svim mogućnostima

koje im nudi ovaj prestižni fakultet i na kojem će jedna od njih nastaviti svoje školovanje zahvaljujući stipendiji od 20.000 Eura.

I dok se 20 finalistica sprema napraviti svoj prvi korak prema titulu Miss Universe Hrvatske 2016., prošlogodišnja pobjednica, Barbara Ljiljak, odradila je jedan od svojih posljednih photosessiona kao Miss Universe Hrvatske 2015. Naime, Barbara je za svoj posljednji photo session odabrala Dubai, gdje je za naslovnu fotografiju ovogodišnjeg magazina Miss Universe Hrvatske fotografu Goranu Matijašecu pozirala u večernjim haljinama Vesne Sposa.

Na pripremama će se ovogodišnjim finalisticama i Barbari pridružiti i Barbarina druga pratilja Mirta Kuštan, koja će djevojkama prenijeti dojmove i iskustvo sa svjetskog
izbora Miss Universe 2015.

Koja će od 20 finalistica ponijeti titulu Miss Universe Hrvatske 2016. i krunu Zlatarne Dodić te time steći pravo i privilegiju predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, Miss Universe, saznat ćemo već 15. travnja.

VIŠE O TEMAMABarbara LjiljakMiss UniverseMirta Kuštanizbori ljepoteGoran MatijašecVesna Sposa
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se