Pantene Pro-V Color Therapy: Neka vaša kosa sija ove sezone!

Piše: CroModa.com
Objavljeno 31.08.2011.

0

Novi Pantene Pro-V Color Therapy transformira obojenu kosu tako da njezina snaga i zdravlje isijavaju

Pantene Pro-V Color Therapy

Pantene Pro-V Color Therapy

Novi Pantene Pro-V Color Therapy transformira obojenu kosu tako da njezina snaga i zdravlje isijavaju

Prema istraživanju branda Pantene Pro-V više od tri četvrtine žena starijih od 24 godine boji svoju kosu. Bilo da to rade zbog aktualnih modnih trendova ili jednostavno radi promjene, oko 70% žena redovito boji kosu jedanput u svakih 4-8 tjedana. No, s vremenom, bojanje može oslabiti kosu, čineći je suhom i nezdravom. Još dodajte neizbježno ispiranje boje i bit će vam jasno zašto ženino zadovoljstvo kosom snažno opada nakon bojanja.   

Uspješno bojanje kose zahtijeva da pigment u potpunosti dospije u unutarašnju stijenku dlake kose.  Visoke razine pH i peroksidi koriste se da bi se stijenke dlake raširile i dopustile pigmentima da se lakše apsorbiraju jer struktura kose postaje poroznija. Negativna strana toga je da iznimno važan “f-sloj” (vanjski prirodni zaštitni sloj kose) ostaje otvoren na poroznoj kosi, te tako dozvoljava boji da se lakše ispere ili izblijedi. Povrh svega, obojena kosa ubrzo postaje oslabljena, bez sjaja i skonija oštećenjima i suhim vrhovima.

Za lijepu, sjajnu, snažnu i zaštićenu obojenu kosu

Razumijevajući kako proces bojanja utječe na kosu, nova kolekcija Pantene Pro-V Color Therapy omogućava vraćanje izgubljenog sjaja i snage kosi kako bi ona ponovno izgledala zdrava, a njezina boja vitalna. Novi Pantene Pro-V Color Therapy 3 Minute Miracle Ampule pomažu vratiti sve ono što bojanje kose uništava - imitirajući zaštitni sloj kose čine kosu jednako snažnom kao i prije bojanja.  Ovaj novi “čarobnjak” je dio kolekcije Pantene Pro-V Color Therapy, koju su kreirali znanstvenici za njegu kose kako bi postigli nevjerovatne rezultate. Pantene Pro-V Color Therapy čini obojenu kosu lijepom i sjajnom, ali i snažnom i zaštićenom.

Pantene Pro-V Color Therapy

Pantene Pro-V Color Therapy



Ispitujući strukturu zaštitnog 'f- sloja', Pantene znanstvenici su kreirali inteligentne formule pomoću kojih se na svakoj vlasi kose stvara lagana i nevidljiva zaštitna prevlaka koja imitira “f-sloj”. Zamjenom ovog sloja, boja se zadržava do 8 tjedana a kosa ostaje jaka, zdrava i otporna na oštećenja.

Napredna znanstvena njega u tri koraka pomaže zagladiti i zaštititi kutikulu dlake kose, vraćajući visoku razinu sjaja i čineći kosu lijepom, zdravom i jednako jakom kao i prije bojanja.

Pantene Pro-V Color Therapy proizvodi:

Korak 1- Pranje:

Pantene Pro-V Color Therapy Šampon (200 ml - 19.99 HRK)

Korak 2- Regeneracija:

Pantene Pro-V Color Therapy Rinse-Off Regenerator (200 ml - 19.99 HRK)

Pantene Pro-V Color Therapy Leave-In Regenerator (150 ml - 25.99 HRK)

Korak 3- Intenzivni tretman

Pantene Pro-V Color Therapy 3 Minute Damage Rescue Tretman (200ml -37.99 HRK)

Pantene Pro-V Color Therapy 3 Minute Miracle Ampule (3*15ml - 37.99 HRK)





Povezano